Λίβερπουλ – Τότεναμ: Διπλό το κίνητρο στο «Άνφιλντ»

Λίβερπουλ - Τότεναμ

Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας από την Αγγλία στο σημερινό Bet of the Day, δεν είναι άλλο από το Λίβερπουλ - Τότεναμ.

Εξαιρετικής σημασίας για την έκβαση του πρωταθλήματος, το παιχνίδι Λίβερπουλ – Τότεναμ. Διπλό το κίνητρο, με τους μεν κόκκινους να θέλουν να μείνουν στο κυνήγι του τίτλου, τα δε «σπιρούνια» είναι μια ανάσα από τη τετράδα και το επόμενο Champions League. Όλη η ανάλυση στο σημερινό Bet of the Day.

Λίβερπουλ - Τότεναμ: Διπλό το κίνητρο στο «Άνφιλντ»

  • «Άνφιλντ» (53394), Λίβερπουλ.
  • Διαιτητής ο Μάικλ Όλιβερ.
  • Στο πρώτο γύρο: Τότεναμ – Λίβερπουλ: 2-2
  • Στα τελευταία 18 με αντίπαλο τη Τότεναμ, η Λίβερπουλ έχει 12 νίκες και μονάχα μια ήττα.
  • Ενώ εντός έδρας έχει μονάχα μια ήττα στα τελευταία 27!!

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Βρέθηκε μια ανάσα από απίστευτο κάζο στην έδρα της Βιγιαρεάλ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο διόρθωσε τη κατάσταση και έφυγε μάλιστα με τεράστιο διπλό και τη πρόκριση για το τελικό του Champions League. Η αρμάδα του Κλοπ βρίσκεται πολύ κοντά στο μυθικό quadruple, δηλαδή να κατακτήσει τέσσερις τίτλους σε μια σεζόν, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία Αγγλική ομάδα.

Απουσίες: Χωρίς προβλήματα η αποστολή της Λίβερπουλ, με μοναδικό αμφίβολο τον Φιρμίνιο, αλλά με αρκετές πιθανότητες να είναι στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Τιάγκο, Χέντερσον – Ντίας, Μανέ, Σαλάχ.

Stat attack: Τουλάχιστον δύο γκολ σκοράρει η Λίβερπουλ στα τελευταία έξι εντός έδρας με αντίπαλο τη Τότεναμ.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Τότεναμ

Ρεπορτάζ: Μια ανάσα από την 4η Άρσεναλ βρίσκεται η ομάδα του Κόντε την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική. Δεν έχει περιθώρια όμως για απώλειες, καθώς η Άρσεναλ μπορεί να ξεφύγει, αφού αντιμετωπίζει την αδιάφορη Λιντς. Από την ευρεία νίκη με 3-1 κόντρα στην Λέστερ έρχονται τα «σπιρούνια».

Απουσίες: Σταθερά χωρίς τους Ρεγκιλόν, Ντόχερτι, Τανγκάνγκα και Σκιπ η ομάδα του Κόντε.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις – Έμερσον, Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν – Σον, Κέιν, Κουλουσέφσκι.

Stat attack: Μηδέν παθητικό κράτησε στις τελευταίες τρεις εξόδους της η Τότεναμ.

Λίβερπουλ - Τότεναμ: Διπλό το κίνητρο στο «Άνφιλντ»

Το κίνητρο είναι διπλό, αλλά το μομέντουμ της Λίβερπουλ είναι πολύ δύσκολο να το χτυπήσει η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» είναι ικανά να νικήσουν τη Σίτι και να ρίξουν άνετη «τριάρα» στη Λέστερ, αλλά την ίδια ώρα μπορούν να μη κάνουν τελική απέναντι σε ομάδες όπως η Μπρέντφορντ και η Μπράιτον. Μπορεί να προβληματίσει τους «ρεντς«? Σαφώς και μπορεί, αλλά εν τέλει δε το βλέπω να είναι αρκετό για να αποφύγει την ήττα.

Combo
21:45
Λίβερπουλ - Τότεναμ
1 & goal/goal
2.70
Σκορ
21:45
Λίβερπουλ - Τότεναμ
Anytime score: 2-1
3.60
Σκόρερ
21:45
Λίβερπουλ - Τότεναμ
Γκολ Λουίς Ντίας
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις