ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Αγωνιστική για γερά νεύρα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Αγωνιστική για γερά νεύρα

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Αγωνιστική για γερά νεύρα

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος - τέσσερις στροφές πριν το τέλος όλα παίζονται για την παραμονή και την Ευρωπαϊκή έξοδο, σε μια αγωνιστική για γερά νεύρα.

Προγνωστικά στοιχήματος – La Liga

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε πολύ λίγες ομάδες δηλώνουν αδιάφορες. Ο παράγοντας φόρμα και παράδοση περνάει σε δεύτερη μοίρα και η ανάγκη για βαθμούς έχει τον πρώτο λόγο. Έχοντας αυτά υπόψιν πάμε να δούμε τι έχει το πρόγραμμα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Νωρίς το μεσημέρι έχουμε την αναμέτρηση Μαγιόρκα – Γρανάδα. Οι νησιώτες μόνοι του ταλαιπωρούν τον εαυτό τους. Έκαναν ένα αδιανόητα μεγάλο αρνητικό σερί επτά ηττών. Με εξαίρεση την ήττα από την Ρεάλ, οι άλλες ήταν στο όριο. Αλλά τους έριξε και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ακολούθησε μια νίκη, σωτηρίας θα πω, κόντρα στην Ατλέτικο, μια ήττα με κάτω τα χέρια από την Έλτσε και άλλη μια νίκη σωτηρίας απέναντι σε άμεσο ανταγωνιστή για την παραμονή, την Αλαβές. Για να ακολουθήσει άλλη μια φυσιολογική ήττα από την Μπαρτσελόνα. Στατιστικά δεν πιάνεται από πουθενά η συμπεριφορά της.

Η Γρανάδα από την άλλη είναι λίγο πιο νορμάλ, αλλά πληρώνει ένα τρίμηνο ντεφορμάρισμα που είχε από Νοέμβρη και έπειτα. Βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος με 31 βαθμούς, μόλις ένα βαθμό κάτω από την σημερινή αντίπαλο της. Ορισμός εξάποντου αγώνα δηλαδή. Στον πρώτο γύρο η Γρανάδα την είχε νικήσει με 4-1, σε μια από τις λίγες καλές εμφανίσεις της. Πλεονέκτημα ουσιαστικά δεν υπάρχει. Η Μαγιόρκα ναι μεν στηρίζεται στην έδρα της καθώς έχει μαζέψει  24/32 βαθμούς αλλά και η Γρανάδα είναι αξιόμαχη με 13/31. Όποιος κερδίσει αποκτάει πλεονέκτημα παραμονής, η ισοπαλία δίνει παράταση για άλλη μια αγωνιστική. Θα πάω με την διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων και το over 1,5. Κάτι σε 1-1 το βλέπω, αλλά πάω λίγο πιο προσεκτικά.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Λίγο αργότερα έχουμε την αναμέτρηση Μπιλμπάο – Βαλένθια. Η Βάσκοι κυνηγάνε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Βαλένθια από την άλλη πρακτικά τίποτα. Έχασε το κύπελλο. να πέσει δεν πέφτει. Για την έξοδο στην Ευρώπη απέχει έξι βαθμούς, αλλά παίζει σήμερα με Μπιλμπάο, την επόμενη με Μπέτις, μετά με Εσπανιόλ και κλείνει με Θέλτα. Το πιο εύκολο της παιχνίδι είναι με την… Μπέτις. Όχι πως θα κάτσουν να χάσουν αλλά είναι βουνό το πρόγραμμα. Οπότε μια μικρή στήριξη και εδώ  στους γηπεδούχους.

Στο Θέλτα – Αλαβές που ακολουθεί θα στήριζα τον άσσο. Με νίκη η Θέλτα καθαρίζει την παραμονή, αλλά να πω ότι θεωρώ πολύ μέτριους ποιοτικά τους φιλοξενούμενους, με εκλάμψεις μόνο κατά την διάρκεια της σεζόν. Αλλά προέκυψε η καταδίκη του Σάντι Μίνα για σεξουαλική παρενόχληση και δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα οπότε το αφήνω εκτός.

Το Καντίθ – Έλτσε είναι ένα άλλο ματς με πολύ ενδιαφέρον. Στην τέταρτη θέση από το τέλος οι γηπεδούχοι με μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη(32 β). Η Έλτσε στην 13η θέση με 39 β. Εδώ εξαρτόμαστε λίγο και από το αποτέλεσμα του Μαγιόρκα – Γρανάδα. Ωστόσο θα πάρω το ρίσκο στον άσσο. Η Έλτσε έχει πιο βατό πρόγραμμα για να βρει τρείς, τέσσερις βαθμούς που χρειάζεται, ίσως και λιγότερους για την σωτηρία. Η Καντίθ μετά έχει Σοσιεδάδ εκτός, Ρεάλ εντός και κλείνει με Αλαβές εκτός. Όχι και το πιο εύκολο πρόγραμμα. Οπότε αξίζει το ρίσκο του.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Φινάλε με το Μπέτις – Μπαρτσελόνα, που θα ποντάρω χαλαρά στο  over σε ένα παιχνίδι που δεν βλέπω σκοπιμότητα.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια σε όλους.

Combo
15:00
Μαγιόρκα - Γρανάδα
1Χ & over 1,5
1.80
BET: 10 units
Μονό
17:15
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια
1
1.70
BET: 10 units
Μονό
19:30
Καντίθ - Έλτσε
1
1.75
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μπέτις - Μπαρτσελόνα
Over 3 AH
1.98
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις