Τέσσερις αμερικάνικες επιλογές ως το 2.60

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Δεύτερη στήλη ημέρας από τον Παναγιώτη Δογαντζή, ο οποίος ασχολείται με προγνωστικά μπέιζμπολ και NBA.

Καλημέρα σε όλους. Δεύτερη στήλη σήμερα, αυτή τη φορα με προγνωστικά μπέιζμπολ, όπου θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις καθώς, και με μία NBA.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Γιάνκις vs Ρέιντζερς

Οι πρωτοπόροι της MLB Γιάνκις(18-7) έχασαν μετά από 11 σερί νίκες. Ηττήθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς από τους Μπλου Τζέις με 1-2. Σήμερα θα ξεκινήσει σαν pitcher ο Γκέριτ Κόουλ ο οποίος, ήταν εξαιρετικός στο τελευταιο παιχνίδι που αγωνίστηκε καθώς, έδωσε σε 6 inning 0 run και πέτυχε 6 strike out! Από την άλλη, οι Ρέιντζερς(10-14) ξεκόλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας καθώς, πέτυχαν τέσσερις σερί νίκες. Σήμερα θα ξεκινήσει ο Γκλεν Όττο ο οποίος, ήταν κάκιστος στο τελευταίο του παιχνίδι.
Εκτίμηση: Ευκαιρία να ξαναχτίσουν σερί οι Γιάνκις καθώς, υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Η νίκη των γηπεδούχων θα μπει στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Γκάρντιανς vs Μπλου Τζέις

Δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Οι Γκάρντιανς(12-13) τα ξημερώματα κέρδισαν τους Μπλου Τζέις(16-11) με 6-5 εκμεταλευόμενοι τα πρώτα 5 inning και το κακό παιχνίδι του Μπέριος. Σήμερα θα ξεκινήσει για την ομάδα του Κλίβελαντ ο Σέιν Μπίμπερ που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Ενδεικτικά στο τελευταίο του παιχνίδι δεν έδωσε κανένα run σε 7 inning που αγωνίστηκε. Από την άλλη, οι Μπλου Τζέις θα ξεκινήσουν τον Κέβιν Γκάουσμαν ο οποίος, μέχρι στιγμής ,μαζί με τον Σοχαέι Οχτάνι, είναι οι καλύτεροι pitcher της κατηγορίας.
Εκτίμηση: Οι Μπλου Τζέις είδαν μετά από καιρό τον Γκερέρο να σημειώνει home run. Ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και να ξαναμπούν στις θέσεις της οχτάδας καθώς, μην ξεχνάμε ότι με τον Γκάουσμαν στο ανάχωμα δεν έχουν χάσει φέτος. Η απόδοση του διπλού είναι δελεαστική και θα μπει στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Προγνωστικά NBA: Όχι και να σκουπιστούν οι Σίξερς

Ζόρια χωρίς τον Εμπίντ για τους Σίξερς που έχασαν εύκολα τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς με τους Χιτ. Όμως παρ’ όλη την απουσία του υποψήφιου MVP είναι καλή ομάδα, και δεν αξίζουν σίγουρα να μείνουν χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Η καθαρή νίκη των Σίξερς σε απόδοση 2.45 μας ελκύει και θα την πάρουμε.
Μονό
02:00
Σίξερς - Χιτ
1 (+2,5)
1.98
BET: 15 units
Μονό
02:05
Γιάνκις - Ρέιντζερς
1 (-1,5)
1.90
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
02:05
Γιάνκις - Ρέιντζερς
1
1.50
02:10
Γκάρντιανς - Μπλου Τζέις
2
1.73
BET: 10 units
Μονό
02:10
Γκάρντιανς - Μπλου Τζέις
2 (-1,5)
2.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις