Με τον Μονέκε στο 3.50

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Επιστρέφει στην πορτοκαλί θεά ο Παναγιώτης Δογαντζής με επιλογές από τη BBL και το Final4 του BCL.

Καλημέρα σε όλους. Επιστρέφουμε μετά τις ταμειάρες του μπέιζμπολ με προγνωστικά μπάσκετ και συγκεκριμένα με τη γερμανική BBL. Ακόμη θα ασχοληθούμε και με ένα ειδικό παίκτη από το Final 4 του BCL.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ουλμ vs Μπάγερν

Εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της BBL. Η Ουλμ (21-11) βρίσκεται στην έκτη θέση. Στην τελευταία της αναμέτρηση κέρδισε πολύ δύσκολα στην παράταση, τους Μέρλινς με 100-90. Εξαιρετικός ο Σεμάζ Κριστόν με 21 πόντους. Σταθερά εκτός ο κομβικότερος παίκτης της, Φελίσιο, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την άλλη, η Μπάγερν (23-8) κυριολεκτικά έφτασε στα όριά της τη Μπαρτσελόνα, αλλά ηττήθηκε πολύ δύσκολα στη σειρά με 2-3. Πάντως ο κόσμος της ήταν άκρως ευχαριστημένος. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε την Βούρτζμπουργκ με 92-57. Εξαιρετικός ο Ομσπτ με 18 πόντους. Σταθερά εκτός ο Νταρούν Χίλιαρντ.

Εκτίμηση: Η Μπάγερν θέλει μία νίκη στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια για να κλειδώσει την τρίτη θέση (δεν προλαβαίνει να τερματίσει ψηλότερα). Από την άλλη, η Ουλμ θέλει να κάνει το 2/2 για να κλειδώσει την τέταρτη θέση. Σε περίπτωση ήττας από την Μπάγερν θα τερματίσει έκτη και θα βρει απέναντί της με μειονέκτημα έδρας την σημερινή αντίπαλό της Μπάγερν! Αυτό σαν σενάριο δεν το θέλουν ούτε οι Βαυαροί, καθώς σίγουρα βάσει ποιότητας προτιμούν σαν αντίπαλο στις διασταυρώσεις την Κέμνιτζ.

Η νίκη της Ουλμ βολεύει και τις δύο ομάδες στα ερχόμενα ματσαρίσματα, καθώς σε περίπτωση που κάνει το 2/2, παίρνει πλεονέκτημα έδρας απέναντι σε Λούντβιγκσμπουργκ ή Κέμνιτζ. Με αυτά σαν στοιχεία θεωρώ πως η νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.50 στην winmasters δεν θα δυσαρεστήσει κανέναν.

Στα Final4 θα μιλήσει η εμπειρία

Ξεκίνημα λοιπόν στο Final 4 του BCL, το οποίο φέτος διεξάγεται στο Μπιλμπάο. Εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, βάσει τον φετινών επιδόσεων σε Ισπανία και BCL, και αυτό είναι η Μανρέσα. Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνεζ είναι εξαιρετικό φέτος και με ηγέτη τον Τσίμα Μονέκε ξεπερνάει άνετα κάθε εμπόδιο που μπαίνει μπροστά της. Στην αναμέτρηση με τη Λούντβιγκσμπουργκ μου αρέσει αρκετά το να βγει πρώτος ριμπάουντερ του αγώνα ο ηγέτης της Μανρέσα. Ακόμη θα πάρω τους καλοπληρωμένους over 5,5 πόντους του 38χρονου Γκάι Πνίνι στην αναμέτρηση της Χολόν με την Τενερίφη. Πιστεύω πως η εμπειρία του θα χρειαστεί στην αναμέτρηση, καθώς η Τενερίφη διαθέτει και αυτή έμπειρους παίκτες όπως, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Ειδικό
19:00
Χολόν - Τενερίφη
Γκ. Πνίνι over 5,5 πόντοι
2.08
BET: 15 units
Μονό
20:00
Ουλμ - Μπάγερν
1 (+3,5)
1.90
BET: 40 units
Ειδικό
22:00
Λούντβιγκσμπουργκ - Μανρέσα
Πρώτος ριμπάουντερ του αγώνα: Τσ. Μονέκε
3.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις