ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Κρίνει πολλά το αθηναϊκό ντέρμπι

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Κρίνει πολλά το αθηναϊκό ντέρμπι

To Bet of the Day πηγαίνει Μαρούσι για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την έβδομη αγωνιστική των play off της Super League.

Το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κλέβει την παράσταση στο κυριακάτικο πρόγραμμα και το Bet of the Day αναλύει και προτείνει.

  • «ΟΑΚΑ» (69.618), Αθήνα.
  • Αθηναϊκό ντέρμπι με σφοδρή αντιπαλότητα.
  • Στα προηγούμενα 232 ντέρμπι, για όλες τις διοργανώσεις από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου, η Ένωση μετρά 66 νίκες, οι «πράσινοι» 100 ενώ 72 αναμετρήσεις έληξαν δίχως νικητή. Το ρεκόρ των γκολ, ανέρχεται στα 195-238.
  • Με γηπεδούχο την ΑΕΚ, στα ματς για το πρωτάθλημα, οι «κιτρινόμαυροι» έφυγαν νικητές 30 φορές, το «τριφύλλι» 28, ενώ 20 φορές μοιράστηκαν τους βαθμούς. Στα χρόνια της Α’ Εθνικής, το ρεκόρ διαμορφώνεται ως 26-14-21.
  • Στην κανονική διάρκεια: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-2 (6/12) & Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-0 (27/2).
  • Α’ γύρος των play off: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1 (13/3).
  • Under 2,5 οι πέντε από τις έξι τελευταίες κόντρες τους με γηπεδούχο την ΑΕΚ.
  • Διαιτητής ο Σλοβένος Ματέι Γιούγκ. Είχε σφυρίξει ένα ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-0 στις 26/1/20.

ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: Έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στην Τούμπα κόντρα στον ελλιπέστατο ΠΑΟΚ και να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί στα ντέρμπι των «δικεφάλων». Ήταν σαφώς ανώτερη, όμως όσο εύκολα μπορούσε να κερδίσει, άλλο τόσο μπορούσε και να χάσει αφού ο… πρώην Ολιβέιρα, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε τετ α τετ στα τελευταία λεπτά του ματς. Παραμένει στην πέμπτη θέση, στο -2 από τον τρίτο Παναθηναϊκό και στο -1 από τον τέταρτο Άρη. Ενδεχόμενη αποτυχία να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο θα μοιάζει καταστροφική στην χρονιά της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συνεπώς, το αθηναϊκό ντέρμπι αποκτά τεράστια σημασία. Την Τετάρτη φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Stat attack: Στα 2-3 γκολ έληξαν τα εννιά από τα δέκα τελευταία στο ΟΑΚΑ.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Απουσίες: Εκτός, λογικά μέχρι και το φινάλε της σεζόν, ο αρχισκόρερ Σέρχιο Αραούχο. Νοκ άουτ παραμένουν οι Σιμόες, Γέβτιτς, Βράνιες, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε ο Τάνκοβιτς.

Ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλας, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος – Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπατ.

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα πειστικός, όμως σε αυτό το σημείο της σεζόν σημασία έχουν μόνο οι νίκες και οι βαθμοί. Τους βρήκε με το 1-0 απέναντι στον Άρη και πλέον ορίζει τις τύχες τους αναφορικά με την ευρωπαϊκή έξοδο. Η συμμετοχή στα προκριματικά του Conference League μπορεί να επιτευχθεί και μέσω του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει στον τελικό του ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη αντιμετωπίζει στο Φάληρο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στο «αιώνιο ντέρμπι».

Stat attack: Επτά διαδοχικά no goal εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δώδεκα στα τελευταία 13 ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Απουσίες: Σημαντικές επιστροφές μετρά ο Γιοβάνοβιτς, με τους Διούδη, Μακέντα, Σάρλια και Λούντκβιστ να έχουν επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Αντίθετα, τέθηκε νοκ άουτ ο Γκατσίνοβιτς.

Ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κότσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεζ, Χουάνκαρ – Πέρεζ, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνεζ – Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Κρίνει πολλά το αθηναϊκό ντέρμπι

Μπορεί να αποτελεί «must win» για την ΑΕΚ, όμως αυτό δεν αρκεί για να προσφέρεται ο άσος στο 2.02. Πιο φυσιολογικό θα ήταν το 2.40, συνεπώς προκύπτει τυφλή αξία στα δεξιά του σετ. Ωστόσο, ο χαρακτήρας του ντέρμπι καθώς και το γεγονός πως η ισοπαλία δεν θα κακοπέσει στον Παναθηναϊκό, μας αποτρέπουν από το ποντάρισμα στο διπλό. Αντιθέτως, δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό για το αμφίτερμα που πλασάρεται επίσης στο 2.20 από το Pamestoixima.gr. Μπορεί το «τριφύλλι» να αρέσκεται στο no goal, όμως όλα τα σερί κάποτε σπάνε.

  • Ο Στίβεν Τσούμπερ είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ μέχρι και το 2025, καθώς η Ένωση κατέβαλλε τη ρήτρα 1,6 εκατ. ευρώ.  Ο Ελβετός, σε μια πολύ μέτρια χρονιά για την Ένωση έδειξε πως μπορεί να αποδειχθεί σε ηγέτη της και σίγουρα ήθελε να μείνει. Λίγο το λογικό ανέβασμα της αυτοπεποίθησής του, λίγο οι κενοί χώροι που πάντα βρίσκει, μας κάνουν να καλοβλέπουμε τα 3.25 του Pamestoixima.gr για το γκολ του οποιαδήποτε στιγμή στο ντέρμπι. Άλλωστε, είχε σκοράρει και στο ματς της κανονικής διάρκειας στο ΟΑΚΑ, δις, όμως και τα δύο τέρματα ακυρώθηκαν σωστά, ως οφσάιντ.
  • Πάνω στη λογική του goal/goal, μπορούμε να αγοράσουμε και το ενδεχόμενο το ματς να περάσει κάποια στιγμή από το 1-1 στο 2.60 της Stoiximan.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.02
Σκόρερ
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Γκολ Τσούμπερ
3.25
Σκορ
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Anytime score: 1-1
2.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις