Super League: Previews και σημεία για play off και play out

Super League

Super League: Preview της αγωνιστικής των play off και play out. Ανάλυση για τα παιχνίδια και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview αγωνιστικής play off & play out

Το φετινό πρωτάθλημα της Super League και επίσημα στον Ολυμπιακό, μετά και το διπλό στη «Τούμπα» στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης. Όλο το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στη μάχη για τη 3η θέση με Άρη, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να τα δίνουν όλα στο φινάλε. Στα πλέι άουτ, μια κατηγορία παίζεται στο Απόλλων Σμύρνης – Λαμία. Όλα αναλυτικά στη συνέχεια.

Play out

7/5 (19:30) Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

Απόλλων Σμύρνης: Δεν ήταν τόσο κακός απέναντι στον Ιωνικό, αλλά ίσως η τύχη που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια του γύρισε μπούμερανγκ. Βαριά ήττα με 5-1 από τον Ιωνικό και πλέον πάει με μειονέκτημα, στο έτσι και αλλιώς κομβικότατο παιχνίδι με τη Λαμία. Αμφίβολοι οι Άλβες (στόπερ), Φερνάντες (μέσος).

Λαμία: Δεν εντυπωσίασε εκ νέου, αλλά απέναντι στον αδιάφορο Αστέρα πήρε τεράστιο διπλό, που της δίνει τη δυνατότητα να παίξει για δύο αποτελέσματα κόντρα στον Απόλλωνα. Ξεκάθαρα πλέον τα πράγματα για τη Λαμία, που ούσα στο +4, κρατάει τη τύχη στα χέρια της. Απόντες οι Αντέτζο, Βύντρα (στόπερ), Βέλλιος (επιθετικός).

Εκτίμηση: Στα μάτια μου αυτή τη στιγμή καλύτερη ομάδα είναι ο Απόλλωνας. Η Λαμία αγωνιστικά επί Φέστα είναι χειρότερη απ’ ότι πριν, αλλά έχει μεγάλο προβάδισμα μετά το τελευταίο διπλό. Τελευταία ευκαιρία για την «ελαφρά ταξιαρχία», που αν μη τι άλλο, δείχνει να έχει παλμό. Θα την εμπιστευτώ για τη νίκη.

7/5 (19:30) Ατρόμητος – Ιωνικός

Ατρόμητος: Δεν ηττήθηκε ούτε απέναντι στο Βόλο και συνεχίζει αήττητος, με τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία. Καμία αίσθηση άγχους πλέον για τους Περιστεριώτες οι οποίοι παίζουν και πιο απελευθερωμένα και φυσικά έχουν και τη πολυτέλεια για δοκιμές. Απών ο Κλωναρίδης (επιθετικός).

Ιωνικός: Ο Ιωνικός μπήκε στα πλέι άουτ με στόχο να αποδείξει πράγματα. Σαφώς η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα και το απέδειξε με τη συντριβή του Απόλλωνα με 5-1. Πλέον κοιτάει και την άτυπη κορυφή στα play out και φυσικά με το σερί των εννιά αήττητων παιχνιδιών στα τελευταία δέκα, έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Αμφίβολοι οι Τσιγκρίνσκι (στόπερ), Τουράμ (επιθετικός).

Εκτίμηση: Ποιος είδε τον Ιωνικό και δεν τον φοβήθηκε! Σε τρομερή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, προφανώς δεν χαρίζονται σε κανέναν, αλλά ο Ατρόμητος του Κόουλμαν έδειξε πως ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Αναμένω αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά στην κατάσταση που είναι οι δύο ομάδες δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ. Σε τιμές αουτσάιντερ παίζεται το οver.

7/5 (19:30) Παναιτωλικός – Βόλος 

Παναιτωλικός: Καλή εμφάνιση και ανέλπιστα εύκολη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη. Δείχνει να φτιάχνει μομέντουμ η ομάδα του Αναστασίου και ελπίζει να διατηρήσει το κίνητρο. Απόντες οι Μαλής, Κορνέλιους (στόπερ), Τσιγγάρας, Μεντόσα (μέσοι), Ντίας (εξτρέμ). Αμφίβολοι οι Βργκοτς (στόπερ), Χουχούμης (μπακ).

Βόλος: Συνέχεια στις δοκιμές από την ομάδα της Μαγνησίας και στις λύσεις συμβολαίων, με τελευταίους αποχωρήσαντες τους Πουρίτα και Ρίνερ. Συνεχίζει να μην χάνει, αλλά ούτε κερδίζει, δείγμα του πλέον ασταθέστατου ρόστερ. Απών ο Κότνικ (τερματοφύλακας).

Εκτίμηση: Από τα no bet παιχνίδια της αγωνιστικής στη Super League. Δείχνει να βρίσκει μομέντουμ ο Παναιτωλικός, αλλά άξιο εμπιστοσύνης δεν τον λες. Ο Βόλος με το ρόστερ να θυμίζει στάδιο προετοιμασίας, επίσης δεν σηκώνει καμία εμπιστοσύνη. Ίσως σχετικά safe ποντάρισμα το εύρος τερμάτων στα 2-3 γκολ.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

8/5 (16:00) ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

ΟΦΗ: Καμία διάθεση να παλέψουν έστω για το γόητρο δε δείχνουν οι Κρητικοί. Ακόμη μια ήττα εντός από τον Παναιτωλικό και πλέον η εύρεση κινήτρου μοιάζει ακατόρθωτη. Απόντες οι Τοράλ, Ντε Γκούζμαν (μέσοι), Λάμπρου (εξτρέμ), Ντουρμισάι (επιθετικός).

Αστέρας Τρίπολης: Συνέχεια στους πειραματισμούς για τους Αρκάδες, με την εντός έδρας ήττα από τη Λαμία, να επιστεγάζει την όλη κατάσταση. Επίσης φανερά αδιάφορη ομάδα ο Αστέρας, δείχνει σαν να βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας. Αμφίβολοι οι Τασουλής (μπακ), Μουνάφο, Σανταφέ (μέσοι), Ριέρα, Τιλίκα (εξτρέμ), Ρεγκίς (επιθετικός).

Εκτίμηση: Επίσης από τα no bet παιχνίδια της αγωνιστικής. Δεν μπορώ να στοιχειοθετήσω υπόθεση από τη στιγμή που δεν υπάρχει κίνητρο και ποδοσφαιρικά κριτήρια. Καθαρά σε fun bet περίπτωση να έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και να επιβεβαιώσουν το καλοπληρωμένο over.

Play off

8/5 (18:00) ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιάννινα: Έδειξε να χάνει την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε ισοφαρίζοντας σε 2-2, λίγο έλειψε να πετύχει ασύλληπτη ανατροπή, αλλά το γκολ στο 98′ τους στέρησε έστω το βαθμό ψυχολογίας. Δεν δείχνουν διάθεση να χαλαρώσουν οι Ηπειρώτες και φυσικά προς τιμήν τους, αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαία δεν ήταν η συμμετοχή τους στα φετινά play off. Απόντες οι Μορέιρα (μέσος), Κόντε (επιθετικός), αμφίβολοι οι Σνάιντερ (μέσος), Περέα (επιθετικός).

ΠΑΟΚ: Είχε το κίνητρο να εμποδίσει τον Ολυμπιακό να πάρει το πρωτάθλημα στην έδρα του. Για ένα ημίχρονο τα πήγαινε καλά, αλλά η ανατροπή στο δεύτερο μέρος, όχι μόνο χάρισε το πρωτάθλημα στους Πειραιώτες, αλλά πλήγωσε και ψυχολογικά τον «δικέφαλο του βορρά». Απόντες οι Κρέσπο, Μιχαηλίδης (στόπερ), Καντουρί (μέσος), Ζάμπα (εξτρέμ). Αμφίβολοι οι Βιερίνια (μπακ-χαφ), Μπίσεσβαρ (μέσος).

Εκτίμηση: Το σερί χωρίς νίκη για τον ΠΑΟΚ έφτασε τα οκτώ παιχνίδια και φυσικά το κίνητρο για να σπάσει αυτό το σερί είναι μεγάλο. Ο ΠΑΣ έχει τη δυνατότητα να βάλει δύσκολα στους Θεσσαλονικείς, αλλά θεωρώ το κίνητρο για νίκη ίσως υπερισχύσει σε αυτή την περίπτωση. Χαμηλό μεν αλλά δίκαιο το διπλό.

8/5 (19:30) ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

ΑΕΚ: Ήταν καλή απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά το παιχνίδι θα μπορούσε κάλλιστα να πάει και στις δύο πλευρές. Μάλλον ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει περιθώριο για άλλη απώλεια, με μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία. Απόντες οι Βράνιες (στόπερ), Σιμόες, Γέβτιτς (μέσοι), Αραούχο (επιθετικός).

Παναθηναϊκός: Δεν μάσησε ούτε απέναντι στον Άρη και με μια ακόμη νίκη ισχυροποιήθηκε στη μάχη για την τρίτη θέση. Κομβικότατο το ματς με την Ένωση, καθώς σε περίπτωση νίκης κατά πάσα πιθανότητα, αποκτά τρομερό προβάδισμα για την τρίτη θέση. Μοναδικός απών ο Γκατσίνοβιτς (εξτρέμ), αμφίβολος ο Πούγγουρας (στόπερ).

Εκτίμηση: Σε καμία των περιπτώσεων η φετινή ΑΕΚ δεν σηκώνει τέτοιες τιμές φαβορί. Σύμφωνοι, άλλη ομάδα εκτός οι «πράσινοι», αλλά με το πλεονέκτημα πλέον στα χέρια τους δεν νομίζω να λαθέψουν απέναντι στην ΑΕΚ. Η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στην κόντρα.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

8/5 (21:00) Άρης – Ολυμπιακός

Άρης: Το πάλεψε για σχεδόν μια ώρα με δέκα παίχτες, αλλά εν τέλει δε γλύτωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που τον έριξε στην τέταρτη θέση. Μειονεκτεί πλέον, αλλά δεν σταματά να ελπίζει για την τρίτη προνομιούχο θέση. Σημαντική απώλεια ο Καμαρά (επιθετικός), αμφίβολοι οι Γκανέα (μπακ), Σάσα (μέσος).

Ολυμπιακός: Πανηγυρικό το κλίμα στους «ερυθρόλευκους» για το 47ο πρωτάθλημα, αλλά και για την νίκη-εμφάνιση στην έδρα του ΠΑΟΚ. Ίσως ήρθε η ώρα για εκτενές ροτέισον και δοκιμές για τον Μάρτινς, με το στόχο να διατηρήσει έστω το κίνητρο μέχρι το φινάλε. Αμφίβολοι οι Μπα, Μανωλάς, Σισέ (στόπερ).

Εκτίμηση: Η τιμή του άσου ήδη κατρακύλησε, για μένα προσωπικά δεν υπάρχει καν υπόθεση. Ερωτηματικό η προσέγγιση του Μάρτινς στο παιχνίδι, αλλά ο Άρης φυσικά έχει όλο το κίνητρο. Επιλογή τα 2-3 γκολ, αν και το θεωρώ καθαρά no bet παιχνίδι.

Προγνωστικά αγωνιστικής σε play off & play out
19:30
(7/5) Απόλλων Σμύρνης - Λαμία
1
2.80
19:30
(7/5) Ατρόμητος - Ιωνικός
Over 2,5
2.20
19:30
(7/5) Παναιτωλικός - Βόλος
2-3 γκολ
2.02
16:00
(8/5) ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
Over 2,5
2.00
18:00
(8/5) ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
2
2.00
19:30
(8/5) ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
2 dnb
2.80
21:00
(8/5) Άρης - Ολυμπιακός
2-3 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις