Τα τελευταία “εισιτήρια” για τους τελικούς των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League “σφραγίζονται” αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Εβδομάδα δράσης στην COSMOTE TV

Ένα βήμα πριν τους μεγάλους τελικούς του UEFA Europa League και του UEFA Europa Conference League βρίσκονται οι Γουέστ Χαμ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λειψία, Ρέιντζερς, Λέστερ, ΡόμαΦέγενορντ και Μαρσέιγ. Ποια θα είναι τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν τα φετινά ευρωπαϊκά τρόπαια; Θα το μάθουμε αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, την Πέμπτη 5/5.

Στο UEFA Europa League, με το ένα πόδι στον τελικό της 18ης Μαΐου βρίσκεται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετά το «διπλό» στο Λονδίνο επί της Γουέστ Χαμ (2-1). Την Πέμπτη 5/5 στις 22.00 οι Γερμανοί θα έχουν την ευκαιρία να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους, σε ένα ματς, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 3HD. Στη ρεβάνς του «Άιμπροξ» θα αναμετρηθούν την ίδια μέρα Ρέιντζερς και Λειψία (22.00, COSMOTE SPORT 7HD), με τους «ταύρους» να έχουν προβάδισμα, μετά τη νίκη τους με 1-0 στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης.

Κρίσιμες είναι και οι νοκ-άουτ αναμετρήσεις του UEFA Europa Conference League. Μετά την ισοπαλία (1-1) στο «King Power», Ρόμα και Λέστερ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K) έχουν αφήσει «ανοιχτούς λογαριασμούς» για τη ρεβάνς της Ρώμης, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό της Αλβανίας (Τετάρτη 25/5). Πλεονέκτημα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς στο «Βελοντρόμ», έχει και η Ολλανδική Φέγενορντ, μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Μαρσέιγ. Αν θα το διατηρήσει θα το μάθουμε την Πέμπτη 5/5 στις 22.00 στο COSMOTE SPORT 8HD.

Συντροφιά στους συνδρομητές της COSMOTE TV θα κρατήσει και σε αυτό το ταξίδι προς τον τελικό η εκπομπή «European Footbal Show» (21.00 & 00.00, COSMOTE SPORT1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα γήπεδα της αγωνιστικής δράσης, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (22.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Τόλη Χριστοφοράκη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις