Τα ημιτελικά και ο… «τελικός»

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ημιτελικά Europa και Conference League, ακόμη και Ιταλία στα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου στην στήλη του Μακράκη

Χαιρετώ την παρέα. Μία μέρα φουλ ποδόσφαιρο η σημερινή με πολύ μεγάλους και αμφίρροπους ημιτελικούς στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και το τεράστιο ντέρμπι παραμονής στην Ιταλία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου με ελκυστικές επιλογές.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Σαλερνιτάνα – Βενέτσια

Κανονικά η ισοπαλία με την Αταλάντα θα έπρεπε να φέρνει χαμόγελα στην Σαλερνιτάνα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε στις καθυστερήσεις αφήνει μια πίκρα. Οι σημερινοί γηπεδούχοι διατήρησαν, ωστόσο, αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών με συγκομιδή δέκα βαθμών. Η Βενέτσια βρίσκεται στην ακριβώς αντίθετη κατάσταση μετρώντας εννιά σερί ήττες και πλέον βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Και οι δύο θέλουν την νίκη, με την ισοπαλία να μην βολεύει κανέναν. Περιμένω σκληρή μονομαχία, με την ζυγαριά να κλείνει προς την καλύτερη – αυτή την στιγμή – ομάδα. Επιλογή η νίκη της Σαλερνιτάνα με ένα γκολ ή ισοπαλία στο 1.84 του Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γουέστ Χαμ

Οι Γερμανοί πήραν προβάδισμα πρόκρισης στην Αγγλία και πλέον μπορούν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να περιμένουν και να χτυπήσουν στην κόντρα. Τα «σφυριά» πρέπει αναγκαστικά να κρατήσουν περισσότερο μπάλα, αφού αυτοί καίγονται πρωτίστως για γκολ. Δύσκολα βλέπω να αλλάζει χέρια η πρόκριση από την στιγμή που το παιχνίδι είναι πλέον στο στυλ της Άιντραχτ. Στα προγνωστικά ποδοσφαίρου, θα ποντάρω την αγαπημένη μου και με τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας επιλογή της στήλης. Αυτή της κατοχής. Το under 51,5 % κατοχής μπάλας της ομάδας της Φρανκφούρτης «παίζει» στο 1.87 της Stoiximan.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Μαρσέιγ – Φέγενορντ

Σε ένα παιχνίδι – ροντέο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι Ολλανδοί πήραν μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Οι Γάλλοι όμως για μένα παραμένουν το φαβορί της σειράς και μπορούν να γυρίσουν της εις βάρος τους κατάσταση. Αναμενόμενα περιμένω γκολ αλλά σε τέτοια απόδοση δεν αξίζει. Η πρόκριση των Μασσαλών όμως στο 2.60 της Novibet, αξίζει.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
19:00
Σαλερνιτάνα - Βενέτσια
Γηπεδούχος να νικήσει για ένα γκολ ή ισοπαλία
1.84
BET: 30 units
Μονό
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γουέστ Χαμ
Άιντραχτ Φρ. under 51,5% κατοχή μπάλας
1.87
BET: 25 units
Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Φέγενορντ
Πρόκριση Μαρσέιγ
2.60
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις