Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα*

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα*

Η ώρα του μεγάλου ημιτελικού του Champions League έφτασε για την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (22.00).

Ανοιχτούς λογαριασμούς αφήνει το 4-3 του πρώτου ματς, που δίνει βέβαια ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Στην Premier League, οι «πολίτες» πέρασαν… σβηστά από την έδρα της Λιντς (0-4) και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε ακόμη ένα παιχνίδι πρωταθλήματος μακριά από το «Etihad» η άμυνα τους έβγαλε «ασπροπρόσωπους», καθώς η εστία έμεινε απαραβίαστη για πέμπτο σερί ματς! 

Αναπόφευκτα όλο το βάρος αυτή την εβδομάδα πέφτει στο Champions League, με την ομάδα να θέλει να σφραγίσει την παρουσία της για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό. Με απώτερο στόχο φυσικά την κατάκτηση του παρθενικού τίτλου της στην διοργάνωση.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1: 3.15 X: 3.85 2: 2.10

Αποστολή εξετελέσθη στη La Liga για τη Ρεάλ, που με το 4-0 κόντρα στην Εσπανιόλ σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος και το κατέκτησε για 35η φορά στην ιστορία της! Ο Κάρλο Αντσελότι και οι παίκτες του στρέφονται στη μεγάλη μάχη κόντρα στους «πολίτες», με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση, ώστε η ομάδα να κάνει ακόμη ένα βήμα για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς. 

Οι «μερέχνες» για να τα καταφέρουν απέναντι σε μία ποιοτικά ανώτερη αντίπαλο, γνωρίζουν καλά πως θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να διορθώσουν τα αμυντικά τους κενά. Καθώς σε κανένα από τα πέντε νοκ-άουτ που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στην διοργάνωση, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το «μηδέν».

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι ημιτελικοί του Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις