Σκόρερ και πρόκριση στην Μαδρίτη

Champions League

Champions League: Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αποψινή ρεβάνς στην Μαδρίτη, αφού διακυβεύεται το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Παρισιού.

Δεν ξεγράφεις την «Βασίλισσα»

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δεν μας βγήκαν οι επιλογές την Κυριακή, σήμερα προχωράμε με Champions League και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη, για την ρεβάνς ανάμεσα ρε Ρεάλ και Σίτι.

Έναν βαθμό ήθελε η Ρεάλ για μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία, στην αναμέτρηση με την Εσπανίολ. Η «βασίλισσα» έκανε το καθήκον της, φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τους φιλοξενούμενους και μετά την αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε η φιέστα, με τους Μαδριλένους να σηκώνουν την κούπα. Τελευταίος στόχος για φέτος, το Champions League, θέλοντας απόψε να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τον τελικό του Παρισιού.

Στην αντίπερα όχθη η Σίτι, προέρχεται και αυτή από τεσσάρα, κόντρα στην Λιντς, κρατώντας την Λίβερπουλ στο -1 από την κορυφή με την αγωνία και το ενδιαφέρον να εντείνονται, για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι «Πολίτες» ψάχνουν την παρουσία τους σε τελικό για δεύτερη σερί χρονιά και αυτή την χρονιά να θέλουν οπωσδήποτε το τρόπαιο, καθώς δεύτερη συνεχόμενη απώλεια θα είναι βαριά για την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Το 4-3 της πρώτης αναμέτρησης, αφήνει περιθώρια και στους δύο με ένα ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Κανένας όμως δεν μπορεί να υποτιμήσει την Ρεάλ. Έχει τον τρόπο να παίρνει τις προκρίσεις, το απέδειξε περίτρανα και στους δύο προηγούμενους γύρους. Θα πάρω την πρόκριση της Ρεάλ στο 4.15, αλλά δε θα μείνω μόνο εκεί. Ο Μπενζεμά είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος και θα τον στηρίξω στο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή το ματς σε απόδοση που διπλασιάζει.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Γκολ Μπενζεμά
2.00
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Πρόκριση: Ρεάλ Μαδρίτης
4.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις