Champions League: Με το βλέμμα στον αγγλικό τελικό

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεβάνς των ημιτελικών για το Champions League με αποδόσεις νικητή και πρόκρισης

Σφραγίζουν τα εισιτήρια για τον τελικό του Champions League με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να έχουν προβάδισμα πρόκρισης.

Ανεβαίνει το διπλό των «ρεντς»

Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ παίζουν την Τρίτη το βράδυ στον επαναληπτικό του 2-0 υπέρ των «ρεντς» στο Άνφιλντ. Η νίκη για το «κίτρινο υποβρύχιο» πληρώνει 4.80 στη Novibet, ενώ το διπλό των φιλοξενούμενων ανέβηκε στο 1.80.  Η Βιγιαρεάλ παραμένει αήττητη σε νοκ άουτ εντός έδρας παιχνίδια του Champions League. Η Λίβερπουλ παρόλο που έχει 5 σερί εκτός έδρας νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε και στα 4 τελευταία εκτός έδρας που έδωσε σε ημιτελικά του θεσμού. Μοναδική απουσία για τους γηπεδούχους ο Γέρεμι Πίνο, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα λείψει πάλι ο Φιρμίνο.

«Ροντέο» στην Μαδρίτη

Το μεγάλο παιχνίδι γίνεται την Τετάρτη στο «Μπερναμπέου», ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι, στη ρεβάνς του 4-3 υπέρ των «πολιτών».  Ο ημιτελικός θα κριθεί στην παράταση ή τα πέναλτι αν η Ρεάλ κερδίσει με 1 γκολ διαφορά. Δεν προλαβαίνει τη ρεβάνς  ο Νταβίντ Αλάμπα, με τον Νάτσο να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του στην άμυνα. Στο 3.15 ο άσος της «βασίλισσας» στη Novibet, στο 4.00 η πρόκρισή της. Από την άλλη το διπλό της Σίτι πληρώνει 2.10. Ενδιαφέρον προκαλεί επίσης το γεγονός ότι κανένας προπονητής δεν έχει αποκλείσει τρεις φορές τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γκουαρδιόλα το έχει καταφέρει δύο ως τώρα, με Μπαρτσελόνα (2011) και Μάντσεστερ Σίτι (2020).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις