Στήριξη στα 13 και τη χρυσή μπάλα έως 5.50

Προγνωστικά: Στήριξη στα 13 και τη χρυσή μπάλα #Roume

Ανέλυσε το κουπόνι και δίνει δύο επιλογές από τον ημιτελικό του UCL στα σημερινά προγνωστικά του ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Επιστροφή φίλοι Κουβανέζοι. Κακά τα ψέματα, τζάκποτ είχαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Φόρμουλα 1 και για αυτό θέλουμε να ορθοποδήσουμε. Χωρίς πολλά πολλά, πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για το τεράστιο σημερινό ημιτελικό ανάμεσα σε Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Έχει αξία το αριστερό ποντάρισμα

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Δύο επιλογούλες θα έχουμε για σήμερα. Όπως είναι λογικό, όλοι παραθέτουν τη δική τους άποψη όσων αφορά τη πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Θεωρώ πως η Ρεάλ έχει περισσότερες πιθανότητες από ότι δείχνουν οι αποδόσεις, αφού οι Μαδριλένοι παίζονται στο τριπλασιασμό. Λίγο η εμπειρία τους, λίγο όμως και η αφέλεια του Γκουαρντιόλα που δεν προστάτεψε έστω και λίγο την άμυνά του, άφησαν τη Ρεάλ ζωντανή στο «Έτιχαντ». Οι «Μερένχες» είναι μέσα στο παιχνίδι, με τη πρόκριση να κρίνεται στο «Μπερναμπέου», κάτι που ιστορικά είναι κακά μαντάτα για τον φιλοξενούμενο. Ίσως να μην αγωνιστεί ο Αλάμπα, το οποίο θα είναι πρόβλημα, όμως και με τον Νάτσο μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά η πρωταθλήτρια Ισπανίας. Αυτοί της Αγγλίας ψάχνουν με τα γνωστά προβλήματα στην άμυνά τους τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή τους στο τελικό του UEFA Champions League.

Εκτίμηση: Το… αριστερόστροφο ποντάρισμα, δηλαδή οι επιλογές κοντά στον άσο, έχουν μεγάλη αξία, ειδικά λόγω της ποιότητας και της εμπειρίας της γηπεδούχου. Τα προγνωστικά στηρίζουν Σίτι, όπως είναι λογικό, αλλά βρίσκω τις αποδόσεις ολίγον τι υπερβολικές. Έχει ενδιαφέρον να κοιτάξουμε την επιλογή τουλάχιστον να μη χάσει η Ρεάλ, ενώ θα ποντάρω και στα γκολ. Διπλή των «Μερένχες» μαζί με το over 1.5 σε απόδοση λίγο άνω του διπλασιασμού στο Pamestoixima.gr. Στην ίδια πλατφόρμα, βρίσκω το φαβορί για τη χρυσή μπάλα και ίσως τον πιο… κλατς παίκτη αυτή τη στιγμή στο κόσμο, Καρίμ Μπενζεμά, να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα στο 5.50.

Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
1Χ & over 1.5
2.05
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
1ο γκολ Καρίμ Μπενζεμά
5.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις