Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 3/5) – Το πιστεύει η Βιγιαρεάλ

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 3/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 3/5) - Το πιστεύει η Βιγιαρεάλ

Φουκουόκα – Τόκιο (11:00): Δυσκολοκατάβλητη και ανεβασμένη ψυχολογικά η γηπεδούχος, προέρχεται από διπλό (0-1) επί της Κιότο. Η Τόκιο επικράτησε εντός με 2-0 της Γκάμπα Οσάκα, σημαντική η επιστροφή του επιθετικού Λεάντρο για τους φιλοξενούμενους. Αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά η όποια ζαριά θα γίνει στο live.

Μπρισμπέιν – Σέντραλ Κόυστ (12:05): Χωρίς κίνητρο εδώ και καιρό το Μπρισμπέιν. Εξαιρετική Σέντραλ Κόουστ, 3η σερί νίκη το 1-0 επί της Γουέστερν. Οι Μάρινερς άλλη κάνουν εξαιρετικό φινάλε και έχυν κίνητρο. Υψηλό το διπλό του 2.70, παίζεται όμως το διπλό με draw no bet στο 1.80 από το Pamestoixima.gr.

Ιντερ Τούρκου – Ελσίνκι (18:00): Στη δεύτερη θέση οι φιλοξενούμενοι με δώδεκα βαθμούς, στην τέταρτη θέση οι γηπεδούχοι με εννέα βαθμούς. Σημαντική αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να μετρούν πέντε over 2,5 στις έξι τελευταίες συναντήσεις τους. Σκοράρει αβέρτα φέτος η Τούρκου, έχοντας έντεκα γκολ ενεργητικό σε πέντε αγώνες. Παίζεται το over 2,5 στο 2.10 από τη Betshop.

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ (21:00): Πραγματικός τελικός με φόντο την άνοδο. Στον πρώτο γύρο, η Μπόρνμουθ επικράτησε με 2-1. Κάμποσους μήνες μετά τον Αύγουστο, οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες εκ νέου. Με 1Χ η Μπόρνμουθ εξασφαλίζει εν πολλοίς την απευθείας άνοδο, με διπλό η Φόρεστ θα μετατρέψει σε ροντέο το φινάλε της Championship. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις σερί νίκες, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία. Πολύ ποιοτικοί και οι γηπεδούχοι, μεγάλο το κίνητρο εκατέρωθεν.  Παίζεται το goal/goal στο 1.80 από τη Novibet.

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ (22:00): Διαιτητής ο Ντάνι Μακέλι. Πρώτο παιχνίδι 2-0 στην Αγγλία, καθαρό προβάδισμα πρόκρισης για τη Λίβερπουλ. Κατώτεροι των περιστάσεων οι Ισπανοί στο πρώτο παιχνίδι, ψάχνουν πλέον την υπέρβαση. Αμφίβολος για τους γηπεδούχος ο Ντανζουμά, πιθανή επιστροφή του Μορένο. Από το 0-1 επί της Νιούκαστλ προέρχεται η Λίβερπουλ, πάλι εκτός για τους φιλοξενούμενους ο Φιρμίνο. Σε καλή κατάσταση ο Σαλάχ, θα βρει χώρους στην αντεπίθεση, στο 2.20 το anytime γκολ του από την Stoiximan.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις