Νέο ρεκόρ ταχύτητας από τον Ρόνι

Νέο ρεκόρ ταχύτητας από τον Ρόνι

Του έχουν δώσει το παρατσούκλι «Ρουκέτα» (Rocket) κι αυτός δεν χάνει ευκαιρία να το επιβεβαιώνει. Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν δημιούργησε νέο ρεκόρ ταχύτερης διάρκειας αγώνα best of 19 στο σνούκερ, μια και συνέτριψε με 10-1 τον Τεπτσάγια Αν-Νου σε μόλις 108 λεπτά!

Ο 44χρονος τοπ σταρ του αθλήματος βελτίωσε το παλιό ρεκόρ, που είχε καταγραφεί μόλις στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στη νίκη του Σον Μέρφι επί του Λούο Χονγκχάο με 10-0: τότε ο αγώνας είχε διαρκέσει 149 λεπτά, παρότι είχε παιχτεί ένα φρέιμ λιγότερο.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο αγώνας του Ο’Σάλιβαν διήρκεσε συνολικά λιγότερα λεπτά από το πιο αργό φρέιμ στην ιστορία του αθλήματος στη σύγχρονη εποχή. Τον Απρίλιο του 2017, στον τελικό προκριματικό γύρο, ο Φέργκαλ Ο’Μπράιεν είχε καταβάλει την αντίσταση του Ντέιβιντ Γκίλμπερτ ύστερα από ένα μαραθώνιο decider, το οποίο είχε διαρκέσει μόνο του 123 λεπτά (πάνω από δύο ώρες δηλαδή)!

Ο μέσος χρόνος στεκαρίσματος του Ο’Σάλιβαν έπεσε σε σχέση με χθες (14 δευτερόλεπτα, έναντι 13.07 που είχε στο πρώτο σκέλος), όμως και πάλι είναι εντυπωσιακός. Δεν προξενεί εντύπωση, λοιπόν, ύστερα από την επιβλητική πρεμιέρα, ότι ο Rocket δίνεται πλέον ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, πιο ψηλά κι από τον κάτοχο του τίτλου και Νο 1 της κατάταξης, Τζαντ Τραμπ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις