Με το μυαλό στο πρωτάθλημα!!!

προγνωστικά

Προγνωστικά από τις μάχες των ημιτελικών στο Champions League με την Λίβερπουλ και την Σίτι να έχουνε το πλεονέκτημα.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, διήμερο Champions League και εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απών. Αφήσαμε το Σαββατοκύριακο αφού δεν υπήρχε κάτι τόσο αξιόλογο και αφού τρέχουμε ένα καλό σερί θα κοιτάξουμε σήμερα και αύριο να βγάλουμε πάλι κέρδος. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα προγνωστικά από τις μάχες των ημιτελικών.

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα!!!

  • Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ σήμερα με το πρώτο ματς να έχει σχεδόν κρίνει την υπόθεση πρόκρισης, αφού θα χρειαστεί νίκη με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά η Βιγιαρεάλ αν θέλει να ελπίζει. Έχει να ηττηθεί από τον Νοέμβριο μέσα στην έδρα της ανεξαρτήτως διοργάνωσης κάτι που δείχνει γιατί βρίσκεται στους «4». Ακόμα παίζεται αν θα ξεκινήσει ο σταρ της, Μορένο ενώ ακόμα αμφίβολοι είναι οι Ντανζούμα, Καπουέ. Από την άλλη η Λίβερπουλ έχει τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ ενώ το δύσκολο πρόγραμμα και τα πολλά ανοιχτά μέτωπα (Chl, Premier, FA) ίσως φέρουν κούραση και αρκετό βάρος. Καλύτερη ομάδα η Λίβερπουλ αλλά πιστεύω πως μπορεί να κοιτάει και το πρωτάθλημα αφού θεωρεί δεδομένη την πρόκριση σήμερα. Ποντάρουμε στο να βρουν και οι δύο ομάδες γκολ.

  • Στην άλλη πλευρά τώρα η Μάντσεστερ Σίτι ταξιδεύει μέχρι την Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την «βασίλισσα». Ματσάρα με τα όλα του ήταν το πρώτο παιχνίδι αφού οι «πολίτες» νικήσανε με 4-3 και η Ρεάλ μπορεί να ελπίζει. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Πεπ και πιστεύω πως σήμερα δεν θα μπει σε περιπέτειες. Σε τρομερή χρονιά ο Καρίμ Μπενζεμά αλλά δεν νομίζω πως μπορεί μόνος του να περάσει και αυτό το εμπόδιο. Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Κανσέλο ο οποίος είχε συμπληρώσει κάρτες και έλειπε στον προηγούμενο αγώνα. Πιστεύω πως δύσκολα θα ξανά σταθεί τόσο άτυχη η ομάδα του Μάντσεστερ και για αυτό θα επιλέξω το διπλό με ασφάλεια στο dnb ενώ κάτι ψιλά θα παίξουμε στον Κανσέλο.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Δυάδα απόδοσης 2.72
22:00
Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ
Goal/goal
1.70
22:00
(04/05) Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
2 dnb
1.65
BET: 20 units
Μονό
22:00
(04/05) Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Ζ. Κανσέλο 1+ σουτ στον στόχο
2.35
BET: 15 units
Fun bet
22:00
(04/05) Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Z. Κανσέλο να σκοράρει με προσπάθεια έξω από την περιοχή
48.00
BET: 3 units
Fun bet
22:00
(04/05) Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Z. Κανσέλο να έχει τελική προσπάθεια στο δοκάρι
55.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις