Ειδικά παιχτών έως 3.00 σε Φοίνιξ και Μαϊάμι

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Σε ειδικά παιχτών ποντάρει και σήμερα ο Σταμάτης Πίντζος στις μονομαχίες σε Φοίνιξ και Μαϊάμι για τα play off του NBA

Μετά τη χθεσινή επιτυχημένη μέρα πάμε να συνεχίσουμε δυνατά και σήμερα στα προγνωστικά NBA. Στη σημερινή στήλη έχουμε αγορές παιχτών στις αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου για τα play off του NBA σε ανατολή και δύση αντίστοιχα.

Προγνωστικά NBA: Απόντος Εμπίντ βγαίνει μπροστά ο Χάρντεν, Χάρις στο 3.00

Game 1 στο Μαϊάμι ανάμεσα σε Χιτ και Φιλαδέλφεια Σίξερς σε μια σειρά με ξεκάθαρο φαβορί τους Χιτ, ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζει ο Τζοέλ Εμπίντ. Αν θέλουν να έχουν τύχη οι Σίξερς πρέπει ο Τζέιμς Χάρντεν να βγει μπροστά.  Με ειδικές αγορές παιχτών θα ασχοληθούμε, κυρίως από την μεριά των φιλοξενούμενων Σίξερς.

Πρώτος στη λίστα ο Τζέιμς Χάρντεν. Πολύ γεμάτη εμφάνιση -επιτέλους- στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς απέναντι στους Ράπτορς με 22 πόντους και 15 ασίστ, πήρε στις πλάτες του την ομάδα του. Μοίρασε πολλές μπάλες και έβαλε στο παιχνίδι τους συμπαίχτες του. Το όριο των ασίστ του για απόψε στο 9,5 και θα πάρουμε το over. Στην ίδια λογική παίρνουμε και το over για την συνδυαστική αγορά των ριμπάουντ & ασίστ στο 17,5 ελπίζοντας ότι θα έχει ακόμη μια πληθωρική εμφάνιση, με γεμάτη στατιστική.

Ο επόμενος και τελευταίος παίχτης που απασχολεί από αυτό το παιχνίδι είναι ο φόργουορντ των Σίξερς Τομπάιας Χάρις. Ικανότατος σκόρερ και καλός ριμπάουντερ μοιραία ανεβαίνει η συμμετοχή του στο παιχνίδι λόγω της μεγάλης απώλειας του Εμπίντ. με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ έκλεισε τη σειρά με τους Ράπτορς.

Κρατάμε το over σε ριμπάουντ και με λίγο περισσότερο ρίσκο την πιθανότητα να γράψει double double.

Προγνωστικά NBA: Πολ και Μπούκερ οδηγοί 

Ξεκίνημα και στα ημιτελικά της δύσης στην πολύ ενδιαφέρουσα σειρά ανάμεσα σε Φοίνιξ Σανς και Ντάλας Μάβερικς. Δίκαια φαβορί οι Σανς, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να ξεκινήσουν με σπάσιμο της έδρας τους και πιθανότατα θα πάρουν την νίκη. Δεν θα επιλέξουμε νικητή ούτε σε αυτή την περίπτωση, παρά θα ασχοληθούμε με τους πόιντ γκαρντ των ομάδων.

Κρις Πολ και Λούκα Ντόνσιτς είναι οι μαέστροι των δύο ομάδων και αναμένουμε να συνεχίσουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις.

Από την μεριά των γηπεδούχων Σανς κρατάμε ασφαλώς τις ασίστ του Κρις Πολ που βρίσκουμε το όριο στο 9,5. Εφόσον πιάσει αυτό το βατό over στις ασσίστ, η πιθανότητα του double double είναι εξίσου βατή.

Ενδιαφέρον και το όριο των πόντων του Ντέβιν Μπούκερ. Χαμηλό για τα δικά του δεδομένα το 23,5, θα πάρουμε το over, αλλά και λίγο πιο ψηλά στο 26+. Προέρχεται από μέτριο παιχνίδι στην επανεμφάνιση του από τραυματισμό και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αρχίσει να ρολάρει  και πάλι.

Στους φιλοξενούμενους Ντάλας και στον ηγέτη τους, Λούκα Ντόνσιτς κλείνουμε τις σημερινές προτάσεις. Λογικά ψηλά το όριο των πόντων, θα πάρουμε τις ασίστ και τα ριμπάουντ συνδυαστικά. Παίχτης με σταθερά γεμάτες εμφανίσεις σε στατιστική, κάνει αισθητή την παρουσία του κι ας μην του βγαίνει πάντα το επιθετικό του παιχνίδι. Στο 16,5 το όριο συνδυαστικά.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Μονό
02:30
Μαϊάμι Χιτ - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Τζ. Χάρντεν over 9,5 ασίστ
1.75
BET: 10 units
Μονό
02:30
Μαϊάμι Χιτ - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Τζ. Χάρντεν over 17,5 ριμπάουντ + ασσίστ
1.93
BET: 10 units
Μονό
02:30
Μαϊάμι Χιτ - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Τ. Χάρις over 7,5 ριμπάουντ
1.70
BET: 10 units
Μονό
02:30
Μαϊάμι Χιτ - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Τ. Χάρις double double
3.00
BET: 10 units
Μονό
BET: 10 units
Combo
05:00
Φοίνιξ Σανς - Ντάλας Μάβερικς
Κ. Πολ double double & over 9,5 ασίστ
1.90
BET: 10 units
Μονό
05:00
Φοίνιξ Σανς - Ντάλας Μάβερικς
Ντ. Μπούκερ over 23,5 πόντοι
1.88
BET: 10 units
Μονό
05:00
Φοίνιξ Σανς - Ντάλας Μάβερικς
Ντ. Μπούκερ 26+ πόντοι
2.37
BET: 10 units
Μονό
05:00
Φοίνιξ Σανς - Ντάλας Μάβερικς
Λ. Ντόνσιτς over 16,5 ριμπάουντ + ασίστ
1.72
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις