Έδρες από 1.70 μέχρι 1.90, funbetιά στο 3.00

Έδρες από 1.70 μέχρι 1.90, funbetιά στο 3.00

Στήλη τριημέρου με ματς ευρωπαϊκά για να μπει καλά ο μήνας.

Μπορεί να μας τα χάλασε η Φιορενδίνα, που πλέρωσε μονάχα μία από τις τρεις επιλογές, όμως από εκεί και πέρα γίνηκε πανηγύρι. Πάρε και δυάδα, πάρε και Πανάθα, πάρε και Λιονάρα, ήρθαμε στα ίσα μας. Σφραγίζονται τα εισιτήρια ετούτη την εβδομάδα, προγνωστικά Ευρώπη για να μπει καλά ο μήνας.

Προγνωστικά Ευρώπη: Στήλη τριημέρου με Ευρώπη

Εν αρχήν το Τσου Λου, με ισπανοαγγλικές μάχες σε έδαφος ιβηρικό. Απόψε η Βιγιαρεάλ ψάχνει το θάμα κόντρα στη Λίβερπουλ. Για μένα δεν είναι ακατόρθωτο να αγχώσει έστω λίγο τους κοκκιναίους. Άλλωστε και στους δεκάξι, και τους οχτώ, οι Εγγλέζοι μόνο το πρώτο ματσάκι νικήσανε. Εξαιρετικά ασιατικά βρήκα επί του θέματος, πάρτε ένα χάντικαπ ενός τεμαχίου, να πάρουμε τουλάχιστον τα ψιλά μας πίσω σε διπλούρα με ένα γκολ.

Στη Μαδρίτη περιμένουμε το μακελειό, όπου η Ρεάλ θα παίξει με τη Μάντσεστερ Σίτι. Τσιμπήσανε το πρωτάθλημα το Σουκού και πάνε με φόρα οι μερενγκαίοι, που βέβαια πρέπει να προσπαθήσουνε αυτή τη φορά να μην φάνε πάλι τετράμπαλο. Aν σκοράρουν πάλι τρις πάντως, καλά τους κόβω.

Πιστεύω θα περάσουνε οι αχώνευτοι πολίτες, ωστόσο δεν το θεωρώ και εύκολο να το πράξουν ζευγαρώνοντας πάλι (όπως το ‘20) τις νίκες. Τίμιο ασοχήναρο, θα το επιλέξω, και με μια ισοπαλία μια χαρά.

Στα Γιουρόπα τώρα, έχουμε και λέμε. Προβλέπω ακριβώς ανάποδο ματς στην Γλασκόβη ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Λειψία, ήτοι γκολάκι από νωρίς. Στη δε Γαλλία, η Μαρσέιγ έχει τα φόντα να το γυρίσει κόντρα στη Φέγενορντ. Πάντως από τους Ολλανδούς μου έχει κάμει εντύπωση μεγάλη ο Σίριελ ο Ντέσερς. Φοβερός εφέτος στην Ευρώπη ο Νιγηριανός, έχει δέκα γκολ σε ένδεκα ματς – την ώρα που έχει έξι σε όλο το πρωτάθλημα! Βάλτε και ένα τεμάχιο από αυτόν(α)…

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα

Μονό, Τρίτης
22:00
Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ
1 (+1 ΑΗ)
1.72
BET: 12 units
Μονό, Τετάρτης
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
1.80
BET: 12 units
Μονό, Πέμπτης
22:00
Ρέιντζερς - Λειψία
Γκολ μέχρι το 28'
1.90
BET: 9 units
Μονό, Πέμπτης
22:00
Μαρσέιγ - Φέγενορντ
1 (-0,25 ΑΗ)
1.90
BET: 9 units
Fun Bet, Πέμπτης
22:00
Μαρσέιγ - Φέγενορντ
Γκολ Ντέσερς
3.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις