Από 1.85 μέχρι 2.50 στη Μαδρίτη

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Σίτι τα προγνωστικά του Bet Minute, σε τιμές έως και 2.50.

Δεν μου αρέσει να τζογάρω συνήθως στο Champions League, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος. Προγνωστικά λοιπόν στη ματσάρα της Μαδρίτης, από όπου προκύπτουν δύο πονταρίσματα.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Προγνωστικά: Συνεχίζουν σε υψηλούς ρυθμούς

Μπορεί κανείς να πιστεύει πως Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι δεν θα ανοίξουν ξανά το ρυθμό όπως στο ματς της Αγγλίας. Προσωπικά, δεν το θεωρώ πιθανό. Αφενός οι Ισπανοί είναι αναγκασμένοι κάποια στιγμή να ανοιχτούν για να βρουν τα γκολ που χρειάζονται από την πρόκριση, αφετέρου είναι τέτοια η μεσοεπιθετική τους ποιότητα που μπορούν με μια και μόνο ενέργεια να στείλουν την μπάλα στο πλεχτό.

Το λοιπόν. Επιλογή πρώτη, το goal/goal στο δεύτερο ημίχρονο στο 2.50 του Pamestoixima. Είναι το διάστημα που λογικά θα πρέπει να ρισκάρει ο Αντσελότι. Με καυτό Μπενζεμά και επιθετικό πλουραλισμό από τους «πολίτες», θεωρώ πως είναι αρκετά πιθανό να βρουν από ένα, τουλάχιστον, γκολ.

Επιλογή δεύτερη, το late γκολ με το line τοποθετημένο στο 76’ από τη Stoiximan και στην τιμή του 1.85. Ακριβώς στην ίδια λογική που συζητήσαμε παραπάνω.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal στο δεύτερο ημίχρονο
2.50
BET: 10 units
Late
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Γκολ μετά το 76’
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις