Καθαρίζουν οι πρωταθλητές στην Αυστραλία!

προγνωστικά

Προγνωστικά: O Bilias1974 μπαίνει δυνατά στα προγνωστικά μπάσκετ με επιλογή από το πρωτάθλημα μπάσκετ της μακρινής Αυστραλίας.

Καλημέρα σε όλους και όλες και καλό μήνα. Μετά από μια απαραίτητη διακοπή λόγω και της εορτής του Πάσχα η στήλη επανέρχεται δριμύτερη βάζοντας ως στόχο να σας δώσει τις καλύτερες στοιχηματικές επιλογές για πολλά ταμεία! Στον κόσμο του τένις ξεκίνησε το δεύτερο χωμάτινο Masters 1000 της σεζόν στην Μαδρίτη, όπου όμως θα αφήσουμε τους πρώτους γύρους, ώστε να αξιολογήσουμε τις δυναμικές που δημιουργούνται. Στην σημερινή στήλη θα ασχοληθούμε με προγνωστικά στο πολύ ενδιαφέρον NBL (Πρωτάθλημα μπάσκετ Αυστραλίας) όπου βρισκόμαστε πλέον στα play off.

Προγνωστικά μπάσκετ

 

Εκεί στον έναν ημιτελικό οι περσινοί πρωταθλητές της Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζουν την φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, τους Ταζμάνια Τζάκτζαμπερς, που παρότι πρωτοεμφανιζόμενοι κατάφεραν και έφτασαν ως τις τέσσειρς καλύτερες ομάδες. Η (best of three) σειρά βρίσκεται στο 1-1, μιας και αμφότερες κέρδισαν τους πρώτους αγώνες στην έδρα τους (74-63 στον πρώτο αγώνα η Μέλμπουρν και 79-72 στον δεύτερο οι Τζάκτζαμπερς). Το πλεονέκτημα έδρας για τον τρίτο και καθοριστικό αγώνα, καθώς ο νικητής προκρίνεται στους τελικούς, βρίσκεται στα χέρια της Μέλμπουρν που είχε το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο. Στους τελικούς ήδη έχει προκριθεί η ομάδα των Σίδνεϋ Κίνγκς, που απέκλεισε στον άλλο ημιτελικό με 2-0 νίκες την ομάδα των Ιλαγουάρα Χοκς.

Εκτίμηση 

Η επιλογή μας λοιπόν από τον καθοριστικό ημιτελικό είναι η νίκη της Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ καλύπτοντας και το χάντικαπ των επτά πόντων σε απόδοση του 1,81 που βρίσκουμε στην Winmasters. Στον πρώτο ημιτελικό η Μέλμπουρν είχε προηγηθεί και με πάνω από είκοσι πόντους, χαλαρώνοντας προς το τέλος, αλλά η εκτίμηση είναι ότι τώρα δεν θα ρισκάρει και θα προσπαθήσει να καθαρίσει τον αγώνα όσο πιο σύντομα και όσο πιο άνετα μπορεί. Είναι καλύτερη ομάδα έχοντας πιο πλήρη γραμμή ψηλών, ενώ στην περιφέρεια δεσπόζει ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Καβαλίερς Μάθιου Ντελαβεντόβα που προσφέρει πολύτιμη εμπειρία, οργάνωση και σκληρές άμυνες.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
12:30
Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ - Τασμάνια Τζακτζάμπερς
1 (-7)
1.81
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις