Σέλτικς και Γουόριορς με ειδικά παικτών ως 7.00

Σέλτικς και Γουόριορς με ειδικά παικτών ως 7.00

Προγνωστικά NBA: Σε νίκες των Σέλτικς, των Γουόριορς αλλά και στα αγαπημένα ειδικά παικτών ποντάρει ο Σταμάτης Πίντζος στις αποψινές αναμετρήσεις του NBA.

Καλό μήνα σε όλους! Ξεκίνημα του δεύτερου γύρου των play off και επιστροφή στα προγνωστικά NBA με δύο ματσάρες!

Προγνωστικά NBA: Με το δεξί οι Σέλτικς

Στο πρώτο παιχνίδι της βραδιάς, ξεκινάει η πολυαναμενόμενη σειρά των Σέλτικς με τους Μπακς στο «TD Garden» της Βοστώνης. Δύσκολο το έργο για τα ελάφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο μιας και οι Σέλτικς παρατάσσονται πλήρης, έχουν το πλεονέκτημα έδρας και δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Το απέδειξαν περίτρανα σκουπίζοντας τους Νετς και φέτος στοχεύουν ψηλά. Σημαντική απώλεια για τους Μπακς ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος θα λείψει καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου γύρου των play off. Στηρίζουμε τους Κέλτες να ξεκινήσουν με το δεξί. Κρατάμε αφενός τη νίκη των γηπεδούχων και πάμε να δούμε και μερικά ειδικά από παίχτες των ελαφιών.

Στον Μπόμπι Πορτίς καταφεύγουμε ευελπιστώντας να μας δικαιώσει. Το line των πόντων του βρίσκεται στους 13,5. Στην κανονική διάρκεια απέναντι στους Σέλτικς έχει 3/4 over με 22,13,16 και 17 πόντους. Από τρία σερί over 13,5 προέρχεται και από τη σειρά απέναντι στους Μπουλς μετά από το μέτριο του ξεκίνημα.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Για τον ίδιο παίχτη βρίσκουμε και την αγορά του double double σε τιμή άνω του διπλασιασμού. Τρεις σερί εμφανίσεις με double double δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο και υψηλά νούμερα σε πόντους και ριμπάουντ.

Κρατάμε και μια δυάδα με εκτελεσμένα τρίποντα με πρώτος επιλαχόντα  τον Μάρκους Σμαρτ. Είτε τα βάλει είτε όχι, το βέβαιο είναι πως θα τα επιχειρήσει. Με 9,10,6 και 7 προσπάθειες τελείωσε τη σειρά απέναντι στους Νετς. Το όριο το παίρνουμε στις 5,5 προσπάθειες για τρίποντο.

Άλωση του Μέμφις

Στο δεύτερο και τελευταίο αποψινό παιχνίδι οι Μέμφις Γκρίζλις υποδέχονται τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της δύσης. Δύσκολα ξεπέρασαν το εμπόδιο των Τίμπεργουλβς οι «αρκούδες» του Μέμφις, αντίθετα εύκολα υπερκέρασαν το εμπόδιο των Νάγκετς οι «πολεμιστές» του Στεφ Κάρι.

Πιθανότατα λόγω έδρας αλλά και της εν γένει εξαιρετικής τους φέτος πορείας, το σετ αποδόσεων δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους Γουόριορς. Φυσικά και δεν αφήνουμε τη ευκαιρία και η επιλογή μας θα είναι η νίκη των Γουόριορς. Πολύ πιο έμπειρη ομάδα, παίζουν πλέον υγιείς και είναι και πιο φρέσκοι από τους γηπεδούχους.

Από ειδικά παιχτών σε αυτό το παιχνίδι βρίσκουμε μεγάλο ενδιαφέρον στην συνδυαστική αγορά για τα ριμπάουντ και τις ασίστ του Τζα Μοράντ. Στο 16,5 βλέπουμε το όριο για σήμερα, το οποίο όμως ξεπέρασε στα 5/6 παιχνίδια του πρώτου γύρου απέναντι στη Μινεσότα. Πάμε επομένως με το over.

Θα κλείσουμε τη δυάδα μας με τα εκτελεσμένα τρίποντα με τον συνήθη ύποπτο Στεφ Κάρι. Στις 9,5 προσπάθειες βρίσκεται το όριο του και από τη στιγμή που αγωνίζεται χωρίς προβλήματα και περιορισμό χρόνου είναι εξαιρετικά βατό. Στα δύο τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε σε φυσιολογικό διάστημα για τα δικά του δεδομένα (37 και 38 λεπτά) επιχείρησε από έντεκα προσπάθειες.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Κλείνοντας ας πάρουμε και ένα fun bet. Αυτό αφορά την επιλογή ο πάουερ φόργουορντ των Γκρίζλις, Τζάρεν Τζάκσον, να κάνει double double. Ως δεδομένα για αυτή την επιλογή κρατάμε την απουσία του βασικού σέντερ και ριμπάουντερ των γηπεδούχων Στίβεν Άνταμς, αλλά και την undersized πεντάδα των Γουόριορς, με τον Ντρέιμοντ Γκριν σε θέση 5. Αν καταφέρει να μην αντιμετωπίσει πάλι πρόβλημα με τα φάουλ και πάρει πολλά λεπτά στο παρκέ συγκεντρώνει πιθανότητες να βγει το fun bet.

Combo
20:00
Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς
1 & Πορτίς over 13,5 πόντοι
2.90
BET: 10 units
Μονό
20:00
Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς
Πορτίς double double
2.15
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.43
20:00
Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς
Σμαρτ over 5,5 προσπάθειες για τρίποντο
1.50
22:30
Μέμφις Γκρίζλις - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Κάρι over 9,5 προσπάθειες για τρίποντο
1.62
BET: 10 units
Μονό
22:30
Μέμφις Γκρίζλις - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
2 (-2,5)
1.95
BET: 10 units
Combo
22:30
Μέμφις Γκρίζλις - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Μοράντ over 16,5 ριμπάουντ & ασίστ
1.98
BET: 10 units
Μονό
22:30
Μέμφις Γκρίζλις - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Τζάκσον double double
7.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις