ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 1/5) - Premier League στην... κόψη του ξυραφιού

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 1/5) - Premier League στην... κόψη του ξυραφιού

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 1/5) – Premier League στην… κόψη του ξυραφιού

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 1/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 1/5) - Premier League στην... κόψη του ξυραφιού

Έβερτον – Τσέλσι (16:00): Προπονητής της Έβερτον ο θρύλος της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ. Κέρδισε η Μπέρνλι εχθές και πλέον ο υποβιβασμός πλησιάζει επικίνδυνα την ομάδα του Μερσεϊσάιντ. Θα πρέπει να παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο η Έβερτον αν θέλει να πάρει κάτι από το ματς, καθώς στην Premier League δε… χαρίζονται βαθμοί. Η Εβερτον δεν έχει νίκη στα 9 ματς του φετινού πρωταθλήματος που διεξήχθησαν Κυριακή (0-1-8)! Αντιθέτως, η Τσέλσι δεν έχει ηττηθεί στα 9 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε αυτή τη μέρα (6-3-0).

Τότεναμ – Λέστερ (16:00): Γκέλαρε στην έδρα της Μπρέντφορντ η Τότεναμ και είδε την Άρσεναλ να την προσπερνά στην βαθμολογία. Η Λέστερ έμεινε στο 1-1 με τη Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League και η ρεβάνς της Πέμπτης αποτελεί μοναδική σκέψη στην ομάδα. Ίσως να προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον ο Ρότζερς. Παρόλα αυτά, αν οι Λονδρέζοι εμφανιστούν όπως με τη Μπρέντφορντ θα έχουν πρόβλημα.

Μίλαν – Φιορεντίνα (16:00): Τεράστιο δώρο από την Μπολόνια πήρε η Μίλαν και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Οι «ροσονέρι» ξέρουν ότι αν κερδίσουν όλα τα ματς που απομένουν θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και αυτός είναι ο στόχος. Βέβαια, η Φιορεντίνα δεν είναι αδιάφορη αφού κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη και η παράδοση δεν είναι ιδανική για τους γηπεδούχους. 4-1-5 στα 10 τελευταία, under 10/14 και «2-3 γκολ» τα 6/10 τελευταία.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:00): Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ έφερε πάλι γκρίνια στις τάξεις του Ολυμπιακού, καθώς μονάχα το πρωτάθλημα δεν είναι αρκετό. Έχει μείνει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τρεις αγωνιστικές και γενικότερα προβληματίζει με την απόδοσή του.  Ο ΠΑΣ έχει δυσκολέψει αρκετά φέτος τους «ερυθρόλευκους», αλλά μονάχα το γόητρο δεν αρκεί για να τους ζορίσει ξανά. Έχει έρθει η ώρα για επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Μαρτίνς.

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ (18:30): Ηττήθηκε στον πρώτο ημιτελικό του Europa League από την Άιντραχτ και προφανώς το μυαλό των παικτών της Γουέστ Χαμ θα είναι στη ρεβάνς της Πέμπτης. Μπορεί να βρίσκεται κοντά στην εξάδα αλλά δεν περιμένω να τρελαθούν στην σημερινή αναμέτρηση. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν της Γιουνάιτεντ την προηγούμενη βδομάδα και ανέβηκαν εκ νέου στην 4η θέση. Προφανώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρας την νίκης για την ομάδα του Αρτέτα. Ανεξαρτήτως έδρας, η Αρσεναλ έχει υποστεί μόλις 2 ήττες από τη Γουέστ Χαμ στις 27 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους για το πρωτάθλημα (20-5-2).

Παναθηναϊκός – Άρης (19:00): Αήττητο σερί εννέα αγώνων τρέχει ο Παναθηναϊκός, που μεσοβδόμαδα πήρε πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Μπήκε «σφήνα» στην τριάδα ο Άρης και αν δεν ηττηθεί στη Λεωφόρο θα έχει τεράστιο αβαντάζ για την 3η θεση. Το «τριφύλλι» είναι πολύ αποτελεσματικό εντός έδρας, αλλά ίσως την πατήσει από την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Άρης.

Ουντινέζε – Ίντερ (19:00): Κάζο για την Ίντερ η μεσοβδόμαδη ήττα από την Μπολόνια. Οι «νερατζούρι» καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν, ελπίζοντας ότι η Μίλαν κάπου θα χάσει βαθμούς. Η Ουντινέζε όσο αδιάφορη είναι, άλλο τόσο επικίνδυνη δείχνει. Μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι (4-1-1) και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (21:00): Ακόμα μεθυσμένοι πρέπει να είναι στον ΠΑΟΚ από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Τα 120 λεπτά αγώνα στο Φάληρο ωστόσο, καταπόνησαν αρκετά την ομάδα του Λουτσέσκου. Η ΑΕΚ από την άλλη μπορεί στο τελευταίο ματς να κέρδισε τον ΠΑΣ με 3-2 όμως τα προβλήματα στην άμυνα ήταν ακόμα μια φορά εμφανή. Αν κάποια ομάδα έχει κίνητρο για τη νίκη αυτή είναι η Ένωση, αλλά δεν πείθει. Καθαρά στοιχηματικά η κόντρα του άσου έχει αξία, όχι όμως και αγωνιστικά.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις