Φουλ για κορυφή ο ΑΠΟΕΛ

Προγνωστικά Κύπρου

Στήλη με επιλογές από αναμετρήσεις από το νησί, με το ενδιαφέρον να είναι κυρίως με τους γηπεδούχους.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Με προγνωστικά Κύπρου θα ασχοληθούμε σήμερα.

Προγνωστικά Κύπρου: Φουλ για τίτλο ο ΑΠΟΕΛ

Στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας. Σπουδαίας σημασίας διπλό πήραν οι «πορτοκαλοί» την προηγούμενη αγωνιστική στο «Τσίρειο» επικρατώντας επί του Άρη με σκορ 1-2. Δύσκολη επικράτηση, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν πριν τον ΑΠΟΕΛ. Πριν την διακοπή του Πάσχα, η ΑΕΚ νίκησε στην έδρα της 1-0 την Ανόρθωση, κάνοντας μπάσιμο στην τετράδα. Μεσοβδόμαδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ηττήθηκε εντός έδρας από τον Εθνικό με 1-2 και έπεται ο επαναληπτικός.

Ο ΑΠΟΕΛ με νίκη μένει στο κόλπο για την κατάκτηση του τίτλου. Δίκαια φαβορί στην αναμέτρηση, αφού η ΑΕΚ θα επικεντρωθεί στον επαναληπτικό, όπου θα πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Ο άσος μαζί με το over 1,5 πληρώνουν 2.08 στη Winmasters. Άλλωστε και η φόρμα των γηπεδούχων, με μόλις μια ήττα στα τελευταία 16 ματς, δεν μπορεί να μας αφήσει να τους αμφισβητήσουμε.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Κύπελλο οι μεν, παραμονή οι δε

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση στο «Μακάρειο» με την Δόξα να υποδέχεται την Ομόνοια. Η γηπεδούχος, ηττήθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι, με 1-0 από τον Ολυμπιακό και ακόμα δεν μπορεί να νιώθει ασφάλεια για την σωτηρία της. Κρατάει βέβαια ακόμα την τύχη στα χέρια της και με ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην αδιάφορη Ομόνοια, που έχει και το κύπελλο την ερχόμενη εβδομάδα, θα κάνει ένα σημαντικό βήμα παραμονής. Ίσως το σημαντικότερο ματς, όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά, έδωσε η Ομόνοια στο Κύπελλο, περνώντας από την έδρα της Ανόρθωσης με 0-2, βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, με τους «πράσινους» να θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση εκεί και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Αναμένω rotation από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι λογικά, δεν θα βάλουν το πόδι τους στην φωτιά. Ευκαιρία για την Δόξα να σώσει την παρτίδα. Combo κοντά στον διπλασιασμό θα αγοράσουμε σε αυτήν την αναμέτρηση.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Μονό
18:00
ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ Λάρνακας
1 & over 1,5
2.08
BET: 40 units
Μονό
19:00
Δόξα Κατωκοπιάς - Ομόνοια
1Χ & under 3,5
1.98
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις