ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σύγκρουση των «Ολιμπίκ» με 2.60

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Σύγκρουση των «Ολιμπίκ» με 2.60

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σύγκρουση των «Ολιμπίκ» με 2.60

Προγνωστικά στοιχήματος

Πρωταγωνιστεί στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος το ντέρμπι ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λιόν. Επιλογές από Μπρεστ, Μπορντό και Χάκεν.

Ολοκληρώνεται σήμερα και η 35η αγωνιστική στη Ligue 1 και τα πάντα (εκτός του πρωταθλητή) είναι ακόμα ανοιχτά. Τρία γαλλικά (Μπρεστ – Κλερμόν, Μπορντό – Νις, Μαρσέιγ – Λιόν) αλλά και ένα σουηδικό (Χάκεν – Βάρμπεργκς) στο σημερινά προγνωστικά στοιχήματος της στήλης. Πάμε τα δούμε…

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Προγνωστικά στοιχήματος: Η πίεση στην Κλερμόν

Ξεκίνημα από το μεσημεριανό Μπρεστ – Κλερμόν. Μονόπλευρο ουσιαστικά το ενδιαφέρον με τους «πειρατές» να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή μετά τις δύο «κολλητές» νίκες απέναντι σε Λιόν και Μετς. Χωρίς πίεση πλέον, μοναδικός στόχος να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα. Η Κλερμόν αντιθέτως έχει μεγάλη ανάγκη από βαθμούς καθώς βρίσκεται μόλις δύο πάνω από την 18η Σεντ Ετιέν ενώ έχει και πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους «στεφανουά» (θα παίξει με Στρασβούργο και Λιόν). Τέσσερα over και πέντε goal/goal στα επτά τελευταία της Μπρεστ, ακριβώς ίδιες επιδόσεις μετρά και η Κλερμόν.

Θα πιέσει η Κλερμόν που έχει και το ισχυρότερο κίνητρο αλλά δεν περιμένω την Μπρεστ να αδιαφορήσει. Έχουν λογικά από ένα γκολ και οι δύο, θα πάρουμε το αμφίτερμα ενώ θα ρισκάρουμε και λίγο παραπάνω με το anytime score 1-1.

Το θέλουν και οι δύο

Συνέχεια με το κρίσιμο ματς ανάμεσα σε Μπορντό και Νις. Αμφότερες «καίγονται» για βαθμούς, με τους γηπεδούχους να θέλουν να μείνουν κοντά στη 18η θέση και τα μπαράζ και τους φιλοξενούμενους να έχουν την ευκαιρία να «πατήσουν» πεντάδα μετά την προχθεσινή ισοπαλία του Στρασβούργου. Δεν περιμένω κάποια ομάδα να ξεφύγει στο σκορ, λογικά το ματς θα είναι «ανοιχτό» μέχρι τέλους. Επομένως καλή επιλογή μοιάζει το να σημειωθεί γκολ μετά το 74′.

Ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα στη Γαλλία το βραδινό ντέρμπι των «Ολιμπίκ». Η γηπεδούχος Μαρσέιγ προέρχεται από το μεσοβδόμαδο ματς στην Ολλανδία κόντρα στη Φέγενορντ (ήττα με 3-2), με τη ρεβάνς να ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, οι Μασσαλοί με έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια τους έχουν αυξήσει τη διαφορά από την τρίτη Ρεν στους έξι βαθμούς, απόσταση που τους δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθούν στο πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στους Ολλανδούς. H Λιόν από την άλλη επικράτησε εύκολα της Μονπελιέ (5-2) και διατηρήθηκε κοντά στην πεντάδα (-5). Χωρίς τρίποντο πάντως στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας για οι «λιονέ» (0-2-2).

Έχει πάρει πάντως τον αέρα της Μαρσέιγ η Λιόν, καθώς έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές στις τελευταίες 20 συναντήσεις τους μέσα έξω (8-9-2).

«Κουρασμένη» η Μαρσέιγ και με το μυαλό περισσότερο στη ρεβάνς της Πέμπτης, λογικά ως ένα βαθμό θα δούμε και rotation σήμερα. Αναγκαίο το τρίποντο για τη Λιόν που έχει και την παράδοση στο πλευρό της. Ως βασική επιλογή θα πάρουμε το πιο «ασφαλές» Χ2 σε συνδυασμό με το over 1,5 σε τιμές διπλασιασμού ενώ θα προσθέσουμε στο δελτίο μας και το να σκοράρει ο Ντεμπελέ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά στοιχήματος: Δίκαιο φαβορί η Χάκεν

Αγκαλιά με το τρίποντο ήταν η Χάκεν για 97′ στην έδρα της Χέλσινμποργκ όταν και δέχτηκε τελικά το γκολ της ισοφάρισης. Έμεινε έτσι για τρίτο ματς χωρίς νίκη (0-2-1) κάτι που βέβαια δεν προβληματίζει ιδιαίτερα τους «κιτρινόμαυρους» που συνεχίζουν να παίζουν επιθετικά. Χωρίς νίκη και η Βάρμπεργκς στα δύο τελευταία (0-1-1) αν και στο ματς με τη Μιάλμπι ήταν δραστήρια, έβγαλε πολλές φάσεις και το τελικό 0-0 την αδικεί.

Τέσσερεις φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες συνολικά (2020 και 2021), τρεις νίκες για τη Χάκεν και μία ισοπαλία ο απολογισμός.

Δεν τίθεται θέμα ποια είναι ανώτερη ομάδα, η σοβαρή Χάκεν εντός «Μπραβίντα» μπορεί να κερδίσει εύκολα. Χαμηλά ο απλός άσος, θα πάρουμε μαζί και το over 1,5 ανεβάζοντας την απόδοση στο 2.00. Επιπλέον, θα ποντάρουμε με λίγο ρίσκο και στα σκορ 2-1, 3-1, 4-1.

Σκορ
16:00
Μπρεστ - Κλερμόν
Anytime score: 1-1
2.55
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.71
16:00
Μπρεστ - Κλερμόν
Goal/goal
1.74
21:45
Μαρσέιγ - Λιόν
Goal/goal
1.56
BET: 40 units
Late
18:05
Μπορντό - Νις
Γκολ μετά το 74'
1.87
BET: 15 units
Combo
18:30
Χάκεν - Βάρμπεργκς
1 & over 1,5
2.00
BET: 40 units
Σκορ
18:30
Χάκεν - Βάρμπεργκς
Multiscore: 2-1, 3-1, 4-1
4.70
BET: 7 units
Combo
21:45
Μαρσέιγ - Λιόν
Χ2 & over 1,5
2.07
BET: 20 units
Σκόρερ
21:45
Μαρσέιγ - Λιόν
Γκολ Ντεμπελέ
2.60
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις