Η ευκαιρία της ΑΕΚ και τα 84 της Μπορντό

Προγνωστικά

Προγνωστικά σε Super League και Ligue από τον Bet Minute, ο οποίος ποντάρει στην κούραση του ΠΑΟΚ και την… τρομερή άμυνα της Μπορντό.

Φέγενορντ και Μαρσέιγ αποδείχθηκαν ξανά εξαιρετικές μπροστά και τρύπιες πίσω, όμως η Ρέιντζερς μπήκε να παίξει αντιποδόσφαιρο απέναντι στη Λειψία, οπότε γκολ, γιοκ. Μικρό το κακό. Προχωράμε με προγνωστικά σε Ligue 1 και Super League.

Προγνωστικά: Κούραση και ψυχολογικό άδειασμα για τον ΠΑΟΚ

Ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ αν έρχεται από τη μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο. Πύρρειος πρόκριση, αφού κάτι τα 120 λεπτά, κάτι οι τραυματισμοί, αφήνουν κουσούρια στο σύνολο του Λουτσέσκου. Βέβαια, η δεύτερη θέση δεν απειλείται. Το σημαντικότερο όλων, ίσως είναι το ψυχολογικό άδειασμα που μπορεί να βγάλει μετά από μια τέτοια πρόκριση. Η ΑΕΚ, κλασικά, «καίγεται». Έτσι όπως τα έχει κάνει, βλέπει κάθε ματς σαν τελικό. Της παρουσιάζεται εξαιρετική ευκαιρία να σταματήσει το αρνητικό σερί με τον «δικέφαλο του βορρά» αλλά είναι τόσο, μα τόσο, αφερέγγυα. Ωστόσο, κρατάω το γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο στο 2.00 του Pamestoixima. Μπορεί, τουλάχιστον, να εκμεταλλευτεί την κούραση που θα βγάζει ο ΠΑΟΚ όσο περνά η ώρα.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Τι 84 γκολ ρε μάστορα…

Τι τραγέλαφος αυτή η άμυνα της Μπορντό ρε ‘σεις… Στα 84 γκολ, λέει, το παθητικό, μετά από 34 αγωνιστικές. Τρώει κοντά 2,5 γκολ ανά αγώνα. Απίστευτο νούμερο. Βέβαια, βάζει και αυτή, είναι η καλύτερη επίθεση από την ενδέκατη θέση και κάτω. Υποδέχεται τη Νις σε ένα must win, αφού η Σεντ Ετιέν ξεμακραίνει. Οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να βρίσκονται κοντά στην τριάδα, όμως θεωρώ πως ήδη σκέφτονται τον τελικό του Κυπέλλου που ακολουθεί. Απέναντι σε αυτή την Μπορντό όμως, είναι δύσκολο να μη βάλεις γκολ. Καταλήγω στο over 1,5 του δευτέρου ημιχρόνου στο 1.88 του Pamestoixima.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
18:05
Μπορντό - Νις
Over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο
1.88
BET: 15 units
Μονό
21:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
ΑΕΚ οver 0,5 στο δεύτερο ημίχρονο
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις