ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Αλλού το μυαλό της Μαρσέιγ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Αλλού το μυαλό της Μαρσέιγ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Αλλού το μυαλό της Μαρσέιγ

Αλλού το μυαλό της Μαρσέιγ

Προγνωστικά σε δυάδα από τα πρωταθλήματα της Γαλλίας και της Ιταλίας προτείνει για σήμερα Κυριακή ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση 2.82.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Κυριακή σήμερα και το κουπόνι περιέχει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, καθώς πλησιάζουμε στη λήξη των πρωταθλημάτων. Πάμε να δούμε ποια προγνωστικά έχω ξεχωρίσει.

Προγνωστικά Γαλλίας

Πρώτη στάση στη Μασσαλία και στο ντέρμπι ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λιόν. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι, αρκετά πίσω από την πρωτοπόρο Παρί, από την οποία έχουν και τη μοναδική τους ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια (νίκες τα άλλα τέσσερα). Στόχος τους όμως είναι να παραμείνουν στη δεύτερη θέση, η οποία δίνει απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Έχουν «αέρα» έξι βαθμών αυτή τη στιγμή από Ρεν και Μονακό που ακολουθούν , ενώ απομένουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση αυτή όμως έρχεται ανάμεσα στα ραντεβού με τη Φέγενορντ, αφού την Πέμπρη υπάρχει η ρεβάνς της ήττας τους με 3-2 στην Ολλανδία. Όπως καταλαβαίνουμε το μυαλό θα είναι μάλλον περισσότερο σε εκείνη την αναμέτρηση και ίσως δούμε και κάποιες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα από τον προπονητή, για να έχει πιο «φρέσκους» κάποιους παίκτες ενόψει και του ημιτελικού.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Η Λιόν από την άλλη βρίσκεται στην όγδοη θέση αυτή τη στιγμή, αλλά απέχει μόλις πέντε βαθμούς -και με αγώνα λιγότερο- από την πέμπτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια και δείχνει αποφασισμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους την προνομιούχο πεντάδα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μάλιστα είχε επικρατήσει με 2-1 και θέλει να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι, με βάση όλα τα παραπάνω θα ποντάρω στη φιλοξενούμενη, αλλά με κάλυψη, επιλέγοντας το Χ2 σε απόδοση 1.64 στο Pamestoixima.

Προγνωστικά Ιταλίας

Θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Ίντερ. Στη μέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, απαλλαγμένοι από το άγχος της παραμονής, παίζουν ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητες ποδόσφαιρο και καταφέρνουν να δυσκολεύουν τους αντιπάλους τους. Έχουν μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία στο Ούντινε, αλλά η επίθεσή τους πετάει «φωτιές» καθώς έχουν σκοράρει δώδεκα τέρματα στα προαναφερθέντα ματς.

Η Ίντερ από την άλλη έχασε την ευκαιρία μεσοβδόμαδα να περάσει μόνη στην κορυφή, καθώς «αυτοκτόνησε» χάνοντας με 2-1 στην έδρα της Μπολόνια και μάλιστα με ανατροπή. Από ‘δω κ πέρα λοιπόν δεν εξαρτάται μόνο από τον εαυτό της, καθώς θα περιμένει και γκέλα ή γκέλες της Μίλαν για να την προσπεράσει στη βαθμολογία. Έχει αρκετά θεματάκια αμυντικά και αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος της αγωνιστικής της αστάθειας.

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον λοιπόν, αλλά περιμένω η Ουντινέζε να «ζορίσει» την Ίντερ, γι’ αυτό και δεν θα μπλέξω με σημείο αλλά θα κρατήσω το goal/goal σε απόδοση 1.72 στο Pamestoixima.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Δυάδα απόδοσης 2.82
19:00
Ουντινέζε - Ίντερ
Goal/goal
1.72
21:45
Μαρσέιγ - Λιόν
Χ2
1.64
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις