ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πάτησε γκάζι ο Ρόνι, το 'κανε ντέρμπι ο Μαρκ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Πάτησε γκάζι ο Ρόνι, το 'κανε ντέρμπι ο Μαρκ!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πάτησε γκάζι ο Ρόνι, το ‘κανε ντέρμπι ο Μαρκ!

Πάτησε γκάζι ο Ρόνι, το 'κανε ντέρμπι ο Μαρκ!

Συναρπαστική ημέρα ήταν η Παρασκευή για τους δύο ημιτελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ, που εξελίσσονται διαφορετικά απ' ό,τι άρχισαν!

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν ανέβασε την απόδοσή του και ξέφυγε με 10-6 από τον Τζον Χίγκινς με την ολοκλήρωση του δεύτερου σκέλους του ημιτελικού της «Τάξης του ’92». Ωστόσο, επισκιάστηκε από τη συγκλονιστική αντεπίθεση που έκανε το βράδυ ο Μαρκ Γουίλιαμς, ο οποίος έχει μειώσει τη διαφορά από τον Τζαντ Τραμπ στο 13-11!

Έτσι, το Σάββατο θα επιφυλάξει πολλές συγκινήσεις στους φίλους του σνούκερ ανά τον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να πάρει όρκο για το ζευγάρι του τελικού ούτε να βασιστεί στην εικόνα της Παρασκευής. Κάθε ημέρα είναι διαφορετική στο θέατρο Crucible, όπως γνωρίζουμε εδώ και χρόνια. Και η σημερινή (πλέον) μπορεί να επιφυλάξει κι άλλες ανατροπές.

Ικανοποιητικά τα πηγαίνουν και τα προγνωστικά μας, οπότε δεν χρειάζεται να επανέλθουμε με «διορθωτικά» δελτία. Στο Clasico, επαληθεύτηκε πολύ νωρίς η εκτίμηση ότι ο Χίγκινς θα φτάσει πρώτος τα τρία κερδισμένα frames, αλλά κατόπιν θα μείνει πίσω. Ο Ο’Σάλιβαν με την απόδοσή του και στα δύο πρώτα σκέλη, δείχνει ικανός  ακόμα και να αυξήσει τη διαφορά των τεσσάρων frames που χρειαζόμαστε για τη νίκη του με -3,5 χάντικαπ.

Στον άλλο ημιτελικό, δύσκολα θα ανατραπεί το 4-2 υπέρ του Τραμπ στα century breaks. Σε κίνδυνο, ωστόσο, έχει τεθεί και η νίκη του Άγγλου με -2,5 χάντικαπ, ύστερα από την απίστευτη αντεπίθεση του Γουίλιαμς. Όσοι αντιλήφθηκαν από τις πρώτες χθεσινοβραδινές στεκιές ότι το μάτι του Ουαλού «γυάλιζε», πόνταραν στο +7,5 ή στο +6,5 όταν αμφότερα είχαν καλές αποδόσεις στο live. Και έχουν ήδη βγει κερδισμένοι.

Εκτόξευση Rocket

Από χθες το βράδυ, όταν ο Ο’Σάλιβαν μετέτρεψε το 0-3 σε 4-4, η αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι μόλις θα κατάφερνε να πάρει κεφάλι στο σκορ, θα πατούσε γκάζι. Και πράγματι αυτό συνέβη. Αν και αρχικά ο Χίγκινς έβγαλε αντίδραση, μετατρέποντας το 4-5 σε 6-5, στη συνέχεια είδαμε τον Rocket να… εκτοξεύεται.

Το ποσοστό ευστοχίας του σε όλο το ματς έχει φτάσει στο 94%. Η αίσθηση ότι δύσκολα θα αστοχούσε κάθε φορά που έπαιρνε τραπέζι, προκάλεσε αφόρητη πίεση στον Σκωτσέζο, ο οποίος άρχισε να υποπίπτει σε αβίαστα λάθη. Δύο σημεία μπορούν να χαρακτηριστούν κομβικά. Πρώτα, η βατή μακρινή πράσινη που έχασε ο Χίγκινς για να «κλέψει« το δέκατο τέταρτο frame και να ισοφαρίσει 7-7.

Κι ύστερα, η κατάρρευση του Χίγκινς στο τελευταίο frame του σκέλους. Όντας μπροστά στο σκορ με 58-7, αστόχησε στην εύκολη frame ball μαύρη, που θύμισε αρκετά την κόκκινη που έχασε στο decider του τελικού του Tour Championship κόντρα στον Νιλ Ρόμπερτσον.

Κανείς δεν αμφέβαλλε εκείνη τη στιγμή, ότι ο αφιονισμένος Ο’Σάλιβαν θα έβρισκε τον τρόπο να «κλέψει» το frame, παρότι στο τραπέζι είχαν μείνει ακριβώς 51 πόντοι. Πράγματι, με μια σειρά από υπέροχες στεκιές (δώστε βάση στη μαύρη στο 18:12 του βίντεο), έκανε το 58-58 σε δύο επισκέψεις. Και όταν η μαύρη επανατοποθετήθηκε στο τραπέζι, εξανάγκασε γρήγορα σε λάθος τον Χίγκινς. Την έβαλε εκείνος κι έγραψε το 10-6!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα δύο προαναφερθέντα frames ο Σκωτσέζος είχε την εύνοια της τύχης (fluke στο ξεκίνημα του break του στο δέκατο τέταρτο και φάουλ του Ο’Σάλιβαν στο άνοιγμα των κόκκινων στο δέκατο έκτο). Στο τέλος του σκέλους έμοιαζε άδειος από δυνάμεις και με πεσμένο ηθικό, την ίδια στιγμή που ο αντίπαλός του έδειχνε έτοιμος να παίξει άλλα οκτώ frames στο καπάκι!

Κανείς, ωστόσο, δεν μπορεί να ξεγράψει τον Χίγκινς από τώρα. Ο ημιτελικός θα συνεχιστεί σήμερα στις 12:00 και αν ο Ο’Σάλιβαν δεν συνεχίσει με την ίδια φόρα ώστε να φτάσει στον μαγικό αριθμό «17», θα έχουμε και τέταρτο σκέλος στις 21:00.

Συγκλόνισε ο Willo

Την πιθανότητα να τελειώσει από το τρίτο σκέλος εξετάζαμε και για τον πρώτο χρονικά ημιτελικό, αφού ο Τζαντ Τραμπ προηγούταν με 11-5 του Μαρκ Γουίλιαμς. Αυτό που έκανε όμως το βράδυ της Παρασκευής ο 47χρονος Ουαλός, ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Δεν είναι μόνο ότι μάζεψε τη διαφορά στο 13-11 και θα μπορούσε με λίγη τύχη να κλείσει το σκέλος ακόμα και ισόπαλος 12-12. Το θέμα είναι πώς το έκανε. Έχοντας απίστευτη ευστοχία από απόσταση, τιμώρησε σχεδόν κάθε υποψία λάθους του Τραμπ με μεγάλα breaks, χωρίς να δείχνει σημάδια κούρασης από την υπερπροσπάθεια.

Κομβικής σημασίας αποδείχθηκε το τελευταίο frame πριν από το βραδινό διάλειμμα. Η κίτρινη που έβαλε ο Γουίλιαμς, καταφέρνοντας παράλληλα να πλασαριστεί ιδανικά στην πράσινη, του επέτρεψε να μειώσει σε 12-8 και να συνεχίσει με την ίδια φόρα και στη συνέχεια.

https://twitter.com/eurosport/status/1520121878551179265

Ο Willo πέτυχε δύο century breaks κατά τη διάρκεια αυτής της αντεπίθεσης κι έφτασε τα 14 στο φετινό Παγκόσμιο. Απειλεί πλέον σοβαρά το ρεκόρ του Στίβεν Χέντρι από τη διοργάνωση του 2002 (16), αλλά αυτό θα είναι δευτερεύον αν ολοκληρώσει (σήμερα στις 16:30) την ανατροπή. Διότι και ο Τραμπ, δεν έπαιξε άσχημα. Στα τέσσερα από τα έξι frames που κέρδισε χθες, πέτυχε century breaks!

Ο 32χρονος Άγγλος θα μπορούσε, ίσως, να περιορίσει τις… μισοευκαιρίες που άφηνε στον Ουαλό. Δύσκολα, όμως, άλλος αντίπαλος θα τις άρπαζε απ’ τα μαλλιά, όπως έκανε το βράδυ της Παρασκευής με τόση συνέπεια ο Γουίλιαμς. Η βελτίωσή του είχε γίνει αισθητή από το πρωί, δεν ήταν όμως αρκετή για να «ψαλιδίσει», έστω και λίγο, τη διαφορά. Το εις βάρος του 1-7 μετατράπηκε σε 5-11.

Η αντίδρασή του, όμως, έπειτα από το century με το οποίο ο Τραμπ ξέφυγε με 12-5 στο πρώτο βραδινό frame, ήταν εκπληκτική. Και θα τη θυμούνται όλοι για καιρό, ακόμα κι αν τελικά δεν αποφύγει την ήττα σήμερα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις