Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία και… Ιταλία x3

Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία και... Ιταλία x3

Παίζει μπάλα... παντού ο Fidel, που επιλέγει ματς από Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία αλλά και Ιταλία εις τριπλούν!

Άργησε λιγάκι το γκολ εις τη Λαμία, όμως παράπονο δεν υπάρχει. Χαλαρά το άνδερ εις το Λίβερπουλ, ταμείο και η Ρεαλάρα, όλα πρίμα. Κυριακή σήμερα, πρωτομαγιάτικη, με στοίχημα ποδόσφαιρο να βγει και ο Μάης…

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Στοίχημα ποδόσφαιρο: Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία και… Ιταλία x3

Από τη Λεωφόρο θε να ξεκινήσω, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη και βρίσκεται στα καλύτερά του μετά και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τον τελικόν του Κυπέλλου. Πιο φρέσκοι οι κίτρινοι αλλά με τη φόρα που έχουνε οι τριφυλλοφόρου το κόβω δύσκολο να σπάσει ο άσος. Θα τον ήθελα και λίγο υψηλότερα αλλά και στον υπερδιπλασιασμό θα τον τιμήσω.

Εις την Αγγλία θα ρίξω μια δυαδούλα, καθώς μου αρέσουνε τα γκολ της Τότεναμ με τη Λέστερ, καθώς και εκείνα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ.

Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία και... Ιταλία x3

Για τους Ιταλιάνους, τι να πούμε. Από αυτοκτονία σε αυτοκτονία παγαίνουν όλοι, από τη μάχη για την κούπα μέχρι εκείνη για τη σωτηρίαν. Με ιντριγκάρει η Φιορεντίνα μέσα στο Μιλάνο, και για ασιατικό ένα τεμάχιο και, έστω, για ένα ταπεινό αμφίτερμα. Και μία ριξιά να προηγηθούνε οι βιόλα, δεν την εμπιστεύομαι τη Μίλαν.

Για το φινάλε, μια ριξιά υπέρ της Λιόν μέσα στο άντρο της Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί κοιτάνε την Ευρώπη και καλά κάνουνε, οι λιονέδες είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία ματσάκια με τον εν λόγω αντίπαλο και επειδή καίγονται για βαθμούς, πιστεύω το ‘χουν το αποτέλεσμα μέσα στο Βελοντρόμ. Διπλοχήναρο, χαλαρά.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
16:00
Μίλαν - Φιορεντίνα
2 (+1,5 ΑΗ)
1.80
BET: 10 units
Μονό
16:00
Μίλαν - Φιορεντίνα
Goal/goal
1.80
BET: 10 units
Fun bet
16:00
Μίλαν - Φιορεντίνα
Anytime score: 0-1
2.95
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
16:00
Τότεναμ - Λέστερ
Over 2,5
1.60
18:30
Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ
Goal/goal
1.75
BET: 5 units
Μονό
19:00
Παναθηναϊκός - Άρης
1
2.20
BET: 9 units
Μονό
21:45
Μαρσέιγ - Λιόν
Χ2
1.70
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις