Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 30/4) – Με το μυαλό στη Σίτι η Ρεάλ

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 30/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 30/4) - Με το μυαλό στη Σίτι η Ρεάλ

Νιούκαστλ – Λίβερπουλ (14:30): Τέσσερις σερί νίκες μετράει η Νιούκαστλ μετά το εκτός έδρας 3-0 επί της Νόριτς, βρίσκεται πλέον στην ένατη θέση και με την ψυχολογία στα ύψη. Από το εντός έδρας 2-0 της Τετάρτης επί της Βιγιαρεάλ προέρχεται η Λίβερπουλ, η οποία δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ούσα στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι. Φαβορί η Λίβερπουλ, όχι όμως σε τόσο χαμηλές αποδόσεις. Παίζεται το γκολ του φορμαρισμένου Μανέ στο 2.50 από τη Betshop.

Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου (16:30): Ντροπιάστηκαν οι γηπεδούχοι μετά την ήττα με 5-0 από τη Βόλφσμπουργκ. Η Μπάγερν στην αντίπερα όχθη επικράτησε της Ντόρτμουντ με 3-1 και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Δέκατη σερί κούπα για τους Βαυραρούς. Εκτός λόγω κρυώματος ο Μίλερ, δεν επηρεάζει η απουσία του Σαρ για τους φιλοξενούμενους. Ψάχνει αντίδραση η Μάιντς, αδιάφορη η Μπάγερν, παίζεται η κόντρα στην πρωταθλήτρια με επιλογή της διπλής ευκαιρίας του 1Χ από τη Stoiximan στο 2.55.

Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ (17:15): Έχασε με 4-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα, Αζάρ, Μπέιλ και Γιόβιτς. Δεύτερη σερί ήττα για την Εσπανιόλ, έχασε 0-1 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Το μυαλό στη Σίτι για τη Ρεάλ, προκαλέι το 4.75 της ισοπαλίας από τη Novibet.

Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι (19:30): Καλός πόντος στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας για τη Λιντς, από το εντός έδρας 4-3 επί της Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη προέρχεται η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Εξωπραγματκή εμφάνιση, δεν καθάρισε όμως την πρόκριση, έχοντας αμυντικά θέματα. Νοκ άουτ Στόουνς και Γουόκερ για τους φιλοξενούμενους. Ο Ντε Μπράουνε μετράει τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ στα έξι τελευταία, στο 2.25 το anytime τέρμα του στο Pamestoixima.gr.

Σπέτσια – Λάτσιο (19:45): Ηττήθηκε με 2-1 από την Τορίνο η Σπέτσια, άνω – κάτω η Λάτσιο με την ήττα στα χασομέρια από τη Μίλαν (1-2).Σταθερά εκτός για την ομάδα της Ρώμης ο έμπειρος εξτρέμ Πέδρο, η οποία μετράει τέσσερα σερί goal/goal. Δεν ελκύει το 1.70 του διπλού, ότι παιχτεί θα είναι στο live.

Ρεν – Σεντ Ετιέν (22:00): Ξέσπασε μετά τις δύο ήττες τηςη Ρεν, έκανε περίπατο στο 5-0 με τη Λοριάν. Ηττήθηκε με 4-1 η Σεντ Ετιέν από τη Μονακό, σε παιχνίδι που διακόπηκε για μισή ώρα και έφερε τιμωρία μίας έδρας στη Σεντ Ετιέν. Εκτός μάχης τρία έμπειρα στελέχη, ο επιτελικός Μπουντεμπούζ, ο Καζρί και ο Αμουμά. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, παίζεται ο άσος με χάντικαπ.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις