Τώρα που πήρε φόρα…

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Σε καλό φεγγάρι η Λανς που θέλει τη νίκη για να μείνει στο κόλπο της 5άδας. Με τα γκολ σε Κεβιγί και Γκινγκάμπ.

Το κίνητρο η Λανς

Δεν λέει πολλά το σημερινό πρόγραμμα στη Γαλλία, τα περισσότερα παιχνίδια σε Ligue 1 και Ligue 2 έχουν ξεκάθαρα φαβορί και δεν προσφέρονται για στοιχηματισμό. Αντιθέτως ενδιαφέρον παρουσιάζουν η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λανς και Ναντ για τη Ligue 1 αλλά και τα Γκινγκάμπ – Καέν, Κεβιγί – Πο για τη Ligue 2. Με αυτά θα πορευτούμε για τα σαββατιάτικα προγνωστικά Γαλλίας, πάμε να τα δούμε…

Εύλογα δίνεται φαβορί σήμερα η Λανς που υποδέχεται τη Ναντ στο «Μπολάρ-Ντελελί». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλό momentum με μόλις μία ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια τους (4-2-1) και έχουν ελπίδες με νίκη σήμερα να πιάσουν 5άδα (-3). Η Ναντ από την άλλη δείχνει να έχει χαλαρώσει τελευταία, ουσιαστικά δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα και το μυαλό όλων είναι στον τελικό του κυπέλλου.

Δεν λέει πολλά ο άσσος από μόνος του, «αγγίζει» τον διπλασιασμό αν συνδυαστεί με over 1,5 (μόλις στις 3 από τις 15 συνολικά νίκες της η Λανς έμεινε στο 1 γκολ). Σαν ειδικό θα ποντάρουμε στο ένα εύστοχο σουτ του ακραίου μπακ των «λανσουά» Ζονατάν Κλος ο οποίος προωθείται πολύ συχνά και εκτελεί και όλα τα στημένα.

Προγνωστικά Γαλλίας: Δύο επιλογές από Ligue 2

Καλοπληρωμένο το αμφίτερμα στο Κεβιγί – Πο. Οι γηπεδούχοι έρχονται από πολύ καλή εμφάνιση στο κρίσιμο ματς στη Νανσί, στο οποίο βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 0-3 μέχρι και το 35′ όταν και το παιχνίδι διεκόπη οριστικά λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς της Νανσί. Το ματς πάντως εκτός απροόπτου θα κατοχυρωθεί στην Κεβιγί και θα την ανεβάσει στους 37 βαθμούς. Προφανώς τίποτα δεν έχει εξασφαλιστεί και θα πρέπει η ομάδα του Φαμπιάν Μερκαντάλ να «χτυπήσει» και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της. Έξι συνεχόμενα no goal μετρά η Κεβιγί (7 αν υπολογίσουμε και το ημιτελές ματς με τη Νανσί), σερί οξύμωρο που αργά ή γρήγορα θα σπάσει. Η Πο έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (πετυχαίνοντας μάλιστα μόλις 2 τέρματα), ωστόσο ένας βαθμός να είναι αρκετός για να σωθεί και μαθηματικά.

Στο 1,95 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, θα μπει στις επιλογές μας.

Προκαλούν οι αποδόσεις στα γκολ του Γκινγκάμπ – Καέν. Η ομάδα του Στεφάν Ντιμόν έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή και έχει «χαλαρώσει» αισθητά τον τελευταίο καιρό, κάτι που αποτυπώνεται και στα πρόσφατα αποτελέσματά της (5 over στα 6 τελευταία, στα δύο από αυτά σημειώθηκαν 6 γκολ). Εξίσου άνετη εδώ και αρκετό καιρό και η Καέν, βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο και ο μόνος ουσιαστικός στόχος και για τις δύο ομάδες είναι ο τερματισμός στο top-6. Έξτρα κίνητρο για τους «βίκινγκ» η προσπάθεια του φορ Μεντύ να βγει πρώτος σκόρερ στη Ligue 2 (4 γκολ πίσω από τον Χίλεϊ).

Έχουν ποιότητα και οι δύο ομάδες, παίζουν χωρίς άγχος, υπάρχουν προοπτικές να δούμε ένα ματς με φάσεις και γκολ. Θα πάρουμε το υψηλό over 2,5 ενώ θα ρισκάρουμε με λίγα και στο over 3,5.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
18:00
Λανς - Ναντ
1 & over 1,5
2.00
BET: 15 units
Ειδικό
18:00
Λανς - Ναντ
1+ σουτ στο τέρμα Κλος (Λανς)
2.25
BET: 7 units
Μονό
20:00
Κεβιγί - Πο
Goal/goal
1.95
BET: 15 units
Combo
20:00
Κεβιγί - Πο
Over 1,5 γκολ & over 0,5 ημίχρονο
1.80
BET: 30 units
Μονό
20:00
Γκινγκάμπ - Καέν
Over 2,5
2.32
BET: 15 units
Ρίσκο
20:00
Γκινγκάμπ - Καέν
Over 3,5
4.15
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις