Η Premier League με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις*

Η Premier League με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις*

Η δράση συνεχίζεται στην Premier League με μεγάλες αναμετρήσεις το Σάββατο (30/04) για την 35 η αγωνιστική.

Με φόντο τον τίτλο, πρώτη στη μάχη πέφτει η Λίβερπουλ (79β.) που φιλοξενείται από τη Νιουκάστλ (14.30) και θέλει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα για να προσπεράσει τη Μάντσεστερ Σίτι. Το έργο της ομάδας του Κλοπ μόνο εύκολο δεν είναι καθώς οι «καρακάξες» διανύουν την καλύτερή τους φάση από το ξεκίνημα της χρονιάς με τέσσερα διαδοχικά «τρίποντα», ενώ αποκλειστικά στο γήπεδό τους έχουν έξι σερί!

Νιουκάστλ – Λίβερπουλ 1: 6.70 X: 4.65 2: 1.46

Η Μάντσεστερ Σίτι (80β.) γνωρίζοντας το αποτέλεσμα των «ρεντς» καλείται να περάσει από την έδρα της Λιντς (19:30) για να διατηρηθεί σίγουρα στην κορυφή! Τα «παγώνια» είναι αήττητα στα τελευταία πέντε ματς (3-2-0) και δεν θα καταθέσουν εύκολα τα όπλα, αφού δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμη την παραμονή τους στην κατηγορία.

Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι 1: 8.50 X: 5.70 2: 1.32

Στις 17.00 τα φώτα πέφτουν στην «ουρά» της βαθμολογίας. Η Γουότφορντ (22β.) παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή! Οι τέσσερις ήττες στα τελευταία ισάριθμα ματς και οι δέκα σερί στο γήπεδό της, την έχουν κρατήσει στην προτελευταία θέση και μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την επιστροφή στην Championship. Υποδέχεται τη Μπέρνλι (31β.) με δύο κολλητές νίκες έχει καταφέρει να διατηρηθεί οριακά εκτός «κόκκινης ζώνης» και θέλει να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας στο φινάλε της κούρσας.

Γουότφορντ – Μπέρνλι 1: 2.65 X: 3.30 2: 2.70

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις