Ευκαιρία για ξέσπασμα

Ευκαιρία για ξέσπασμα

Η Serie A συνεχίζεται με πέντε αναμετρήσεις και το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Στα προγνωστικά Ιταλίας στηρίζουμε τα φαβορί.

Γεμάτη η αγωνιστική ημέρα στην Serie A και αρκετές από τις αναμετρήσεις μπορεί να δημιουργήσουν ανακατατάξεις στην βαθμολογία. Στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας το μενού έχει μάχες κορυφής.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Προγνωστικά Ιταλίας

Γιουβέντους – Βενέτσια

Ευκαιρία για ξέσπασμα Η Γιουβέντους πλέον έχει και βαθμολογικό κίνητρο στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη θέση. Η σημερινή αναμέτρηση είναι ίσως ευκαιρία για ένα ξέσπασμα. Πιθανότατα η ομάδα να παίξει και για τον Βλάχοβιτς, ο οποίος έχει στόχο να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Μεγάλο στοίχημα θα είναι και η ανέπαφη εστία, καθώς το έχει καταφέρει μόλις μία φορά στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις.

Ευκαιρία για ξέσπασμα Η Βενέτσια βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ουραγός στο πρωτάθλημα. Έρχεται από οκτώ συνεχόμενες ήττες και δεν δείχνει ικανή να σηκώσει κεφάλι. Με μόλις δύο γκολ ενεργητικό, στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, δύσκολα θα σκοράρει κόντρα στη Γιουβέντους. Έχει τρομερά κενά στην άμυνα, κυρίως όταν δέχεται επιθέσεις από τα πλάγια. Επιθετικά θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση, εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα.

Μίλαν – Φιορεντίνα

Ευκαιρία για ξέσπασμα Η Μίλαν πλέον έχει την τύχη της στα χέρια της, μιας και είναι στο +2 από την δεύτερη Ίντερ. Βέβαια, έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους «νερατζούρι», οπότε δεν έχει περιθώρια. Τις τελευταίες αγωνιστικές ζορίζεται αρκετά και κερδίζει οριακά. Στις πέντε, από τις έξι, τελευταίες αναμετρήσεις της, εντός έδρας, έχει κερδίσει με ένα γκολ διαφορά ή ήρθε ισοπαλία. 

Ευκαιρία για ξέσπασμα Η Φιορεντίνα αυτοκτόνησε και έχασε πολλές ευκαιρίες να μπει στην εξάδα ή ακόμα και στην πεντάδα. Έρχεται από τρεις σερί ήττες, με εννιά γκολ παθητικό και μόλις ένα γκολ ενεργητικό. Όχι μόνο έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά έχει και την ανάγκη να σηκώσει κεφάλι. Η σημερινή αναμέτρηση μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τελικός, καθώς είναι η τελευταία της ευκαιρία. Θα παίξει σίγουρα κλειστά και θα προσπαθήσει να επιτεθεί με αντεπιθέσεις. Πάντως δεν θα ανοιχτεί εύκολα, καθώς παίζει για δύο αποτελέσματα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo
13:30
Γιουβέντους - Βενέτσια
1 & Γιουβέντους οver 1,5 γκολ & γκολ Βλάχοβιτς
2.00
BET: 10 units
Σκόρερ
13:30
Γιουβέντους - Βενέτσια
Βλάχοβιτς 2+ γκολ
3.95
BET: 5 units
Μονό
16:00
Μίλαν - Φιορεντίνα
Να κερδίσει η Μίλαν με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις