Με το κίνητρο και το τάιμινγκ

Με το κίνητρο και το τάιμινγκ

Επιστροφή στην δράση για την Serie A, με αναμετρήσεις που έχουν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τρείς επιλογές στα προγνωστικά Ιταλίας.

Η Serie A συνεχίζεται και οι περισσότερες αναμετρήσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το κίνητρο είναι μεγάλο για τις ομάδες. Στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας έχουμε τρείς επιλογές, οι οποίες στηρίζονται στο κίνητρο, την ψυχολογία και την ποιότητα

 Προγνωστικά Ιταλίας

Νάπολι – Σασουόλο

Με το κίνητρο και το τάιμινγκ Η Νάπολι αυτοκτόνησε και φαίνεται να βγήκε από την μάχη του τίτλου. Τρίτη σερί αναμέτρηση χωρίς νίκη και η διοίκηση αποφάσισε να κλειστεί η ομάδα στο ξενοδοχείο, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Εάν συνεχίσει πάντως σε αυτόν τον ρυθμό, πιθανότατα θα χάσει και την τρίτη θέση. Επιθετικά σκοράρει με άνεση, όμως η άμυνα της κάνει παιδικά λάθη. Ειδικότερα εντός έδρας δείχνει να έχει μία αδυναμία, με μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις (για όλες τις διοργανώσεις).

Με το κίνητρο και το τάιμινγκ Η Σασουόλο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει, όμως το γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες της παρακολουθούνται από τις μεγάλες ομάδες δίνει κίνητρο. Αγωνιστικά παρατηρώ πως τελευταία έχουν μειωθεί λίγο οι συνεργασίες στην επίθεση και όλοι ψάχνουν το γκολ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Πάντως το γκολ το βρίσκει. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ακόμη κι όταν κάνει οργανωμένη επίθεση, η μπάλα μεταφέρεται με ταχύτητα, οπότε σίγουρα θα βάλει δύσκολα στην Νάπολι.

Σαμπντόρια – Τζένοα: Derby della Lanterna

Με το κίνητρο και το τάιμινγκ Η Σαμπντόρια κατάφερε, από το πουθενά, να μπει σε περιπέτειες. Τέσσερις αναμετρήσεις χωρίς νίκη και πλέον βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έρχεται από τρείς συνεχόμενες εντός έδρας ήττες και περιμένω να τα δώσει όλα, για να βάλει τέλος στο κακό σερί. Αμυντικά δίνει χώρους, ακόμα κι όταν παίζει οργανωμένη άμυνα. Πιθανότατα θα καταφέρει να σκοράρει, διότι έχει πολύ χαρισματικούς επιθετικούς, όμως αν ανοιχτεί θα είναι αρκετά ευάλωτη αμυντικά. Θεωρώ πάντως πως παίζει για δύο αποτελέσματα σήμερα.

Με το κίνητρο και το τάιμινγκ Η Τζένοα πήρε μεγάλη νίκη και επέστρεψε στα τρίποντα, μετά από τρείς σερί ήττες και πηγαίνει στον τελικό με ψυχολογία. Το ηθικό είναι ανεβασμένο, το ντέρμπι δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο και σήμερα έχει την ευκαιρία της. Σίγουρα θα παίξει κλειστά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις σέντρες και τα επιθετικά στημένα. Ειδικότερα στο πρώτο μέρος δεν περιμένω να ανοιχτεί, όμως όσο περνάει ο χρόνο θα χρειαστεί να ρισκάρει.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

 

Μονό
16:00
Νάπολι - Σασουόλο
Anytime score: 1-1
2.30
BET: 10 units
Μονό
19:00
Σαμπντόρια - Τζένοα
Σκορ ημιχρόνου 0-0
2.60
BET: 10 units
Μονό
19:00
Σαμπντόρια - Τζένοα
Χ
3.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις