ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Φινάλε «φωτιά» στην League One

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Φινάλε «φωτιά» στην League One

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Φινάλε «φωτιά» στην League One

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας με όλες τις μεγάλες μάχες από την τελευταία αγωνιστική της League One , καθώς και παιχνίδια από όλο το Νησί.

Καλημέρες και καλό Σαββατοκύριακο. Μεγάλη η εβδομάδα που πέρασε για την στήλη με τα προγνωστικά να επιβεβαιώνονται στον απόλυτο βαθμό την Τρίτη και την Τετάρτη. Τελευταία αγωνιστική σε League One σήμερα και προτελευταία σε League Two και Championship, κάτι που μονοπωλεί το δικό μου ενδιαφέρον. Όπως καταλάβατε, σήμερα θα ασχοληθούμε με προγνωστικά Αγγλίας.

Προγνωστικά Αγγλίας: Μπόλτον – Φλίτγουντ

Η Μπόλτον είναι βαθμολογικά αδιάφορη εδώ και καιρό, αλλά είναι αήττητη εφτά σερί παιχνίδια, δείχνοντας ότι δεν χαρίζεται σε αντιπάλους με κίνητρο. Η Φλίτγουντ δέχτηκε ανατροπή στην ανατροπή από στην Σέφιλντ και πλέον θέλει οπωσδήποτε καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα από την Τζίλιγχαμ για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει αναγκαστικά να επιτεθούν αφού άμυνα δεν ξέρουν να παίζουν. Η Μπόλτον θα κάνει το παιχνίδι της και το over 2,5 πληρώνει στο 1.83 στην Novibet.

Τζίλιγχαμ – Ρόδεραμ

Όπως ανέφερα πιο πάνω, η Τζίλιγχαμ θέλει μόνο καλύτερο αποτέλεσμα από την Φλίτγουντ για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Ρόδεραμ θέλει το τρίποντο για να είναι σίγουρα στην δεύτερη θέση, αλλά δεν πιστεύω ότι η Κέινς Ντονς θα πάρει διπλό στην Πλίμουθ που καίγεται. Οι φιλοξενούμενοι επίσης, στα τελευταία παιχνίδια τους δεν παίζουν καλά και εκτός έδρας έχουν πρόβλημα στο γκολ. Θα ρισκάρω και θα πάω με το κίνητρο της παραμονής στο  2.30 της Betshop.

Σέφιλντ Γουέντσντεϊ – Πόρτσμουθ

Η Σέφιλντ μπορεί αν είναι 4η αλλά σε ισοβαθμία με την 7η Γουίκομπ κατά πάσα πιθανότητα θα υστερεί σε περίπτωση μη νίκης σήμερα, άρα αυτόματα θα βρεθεί εκτός των μπαράζ ανόδου, αν καταφέρει να κερδίσει και η Πλίμουθ. Η Πόρτσμουθ όμως έχει βαλθεί να κάνει κηδείες στις τελευταίες αγωνιστικές. Ρόδεραμ, Γουίγκαν, Τζίλιγχαμ και Μόρκαμ, όλες ομάδες με μεγάλο κίνητρο υποτάχθηκαν στους φιλοξενούμενους. Τα εκτός έδρας μπορεί να μην είναι το δυνατό τους σημείο αλλά δείχνουν ότι δεν χαρίζονται. Θα ρισκάρω με την ισοπαλία στο 4.20, αφού το 1.60 της Σέφιλντ δεν αξίζει το ρίσκο.

Προγνωστικά Αγγλίας: Ρότσντειλ – Μπρίστολ Ρόβερς

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Αγγλίας στην League Two. Η Ρότσντειλ δεν έχει κάποιο κίνητρο, με την Μπρίστολ από την άλλη να θέλει επειγόντως την νίκη. Η απώλεια άγχους έχει κάνει καλό στους γηπεδούχους που έρχονται από καλές εμφανίσεις, με τους Μπρίστολ Ρόβερς όμως να είναι η καλύτερη ομάδα του 2ου γύρου. Το διπλό σε απόδοση πάνω του διπλασιασμού ποντάρεται κι ας μην βγει.

Γουότφορντ – Μπέρνλι & Μπλάκμπερν – Μπόρνμουθ

Με δυάδα από τα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας θα κλείσουμε. Η Γουότφορντ έχει συμφιλιωθεί νομίζω με την ιδέα του υποβιβασμού αφού δεν φαίνεται να μπορεί να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση μετρώντας δέκα σερί ήττες εντός έδρας. Μία ήττα σήμερα θα  τον επιβεβαιώσει και μαθηματικά. Η Μπέρνλι έχει σφυγμό, το παλεύει και πλέον είναι αυτή το φαβορί για να τερματίσει πάνω από την Έβερτον.  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ το διπλό. Θα το επιλέξω σε draw no bet.

Και οι δύο μονομάχοι καίγονται για βαθμούς. Και οι δύο δεν περνάνε τις καλύτερες μέρες τους. Η Μπόρνμουθ θέλει τουλάχιστον να μην ηττηθεί για να έχει το πάνω χέρι με την Νότινγχαμ, ενώ η Μπλάκμπερν θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την εξάδα. Σε τέτοια παιχνίδια γέρνω πάντα προς έδρα. Ο άσος χωρίς ισοπαλία των γηπεδούχων παίζει στο 2.09  στο Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

 

Μονό
14:30
Μπόλτον - Φλίτγουντ
Over 2,5
1.83
BET: 20 units
Μονό
14:30
Τζίλιγχαμ - Ρόδεραμ
2.30
BET: 20 units
Μονό
14:30
Σέφιλντ Γουέντσντεϊ - Πόρτσμουθ
Χ
4.20
BET: 10 units
Μονό
17:00
Ρότσντειλ - Μπρίστολ Ρόβερς
2
2.18
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 4.07
17:00
Γουότφορντ - Μπέρνλι
2 dnb
2.09
17:00
Μπλάκμπερν - Μπόρνμουθ
1 dnb
1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις