Φαβορί σε υψηλές αποδόσεις

προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Επιστρέφει με επιλογές μπέιζμπολ, ο Παναγιώτης Δογαντζής με στόχο φυσικά άλλο ένα ταμείο.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Επιστρέφουμε με προγνωστικά μπέιζμπολ σήμερα καθώς, ξεκινάει καινούρια αγωνιστική στην MLB.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Όριολς vs Ρεντ Σοξ

Συνέχεια στις τραγικές εμφανίσεις για τους Όριολς(6-13) καθώς, ηττήθηκαν για 5η σερι αναμέτρηση. Δέχονται 34  run στα τελευταία 5 παιχνίδια! Ενδεικτικό της σύγχυσης που επικρατεί στο σύλλογο ,δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα pitcher για σήμερα.
Από την άλλη, οι Ρεντ Σοξ(8-12) θέλουν να ξεχάσουν τη σειρά με τους Μπλου Τζέις καθώς, ηττήθηκαν εκ νέου με το ισχνό 0-1. Σήμερα θα ξεκινήσει ο Ριτς Χιλ ο οποίος, ήταν εξαιρετικός την τελευταία φορά που αγωνίστηκε καθώς, δεν έδωσε κανένα run.
Εκτίμηση: Ευκαιρία να ξεμπουκώσουν οι Ρεντ Σοξ μετά την τραγική σειρά που έκαναν. Οι Όριολς προσφέρονται γι’ αυτό. Εμείς θα πάρουμε τη νίκη των Ρεντ Σοξ (με χάντικαπ -1,5) και σαν fun bet ,το να κάνουν πάνω από 7,5 run.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Μπλου Τζέις vs Άστρος

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις για τους Μπλου Τζέις(13-7) καθώς, κέρδισαν με 1-0 τους Ρεντ Σοξ. Σήμερα ξεκινάει ο Κικούτσι ο οποίος, στην πρόσφατη αναμέτρηση στο Χιούστον ήταν κακός με 4 run σε 3 inning.
Από την άλλη, οι Άστρος(10-9) ήταν πολύ καλοί στη σειρά με τους Ρέιντζερς και κέρδισαν με 3-2. Σήμερα θα ξεκινήσει ο Χοσέ Ερνάντεζ ο οπίος στην πρόσφατη σειρά με τους Τζέις έδωσε μόλις 2 run σε 5.4 inning.
Εκτίμηση: Φαβορί οι Μπλου Τζέις και απορώ με τις αποδόσεις που δίνονται. Αμφίβολος ο Βλαντ Γκερέρο των Καναδών με ενοχλήσεις στον ώμο. Έτσι θα πάρω την καθαρή νίκη τους σε απόδοση 1.85
Μονό
02:05
Όριολς - Ρεντ Σοξ
2 (-1,5)
2.25
BET: 15 units
Fun bet
02:05
Όριολς - Ρεντ Σοξ
Ρεντ Σοξ over 7,5 run
4.35
BET: 5 units
Μονό
02:07
Μπλου Τζέις - Άστρος
1
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις