ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Προσοχή, πουλάει τρέλα!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Προσοχή, πουλάει τρέλα!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Προσοχή, πουλάει τρέλα!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Προσοχή, πουλάει τρέλα!

Προσοχή, πουλάει τρέλα!

Ο Ρόνι Ο'Σάλιβαν έκλεψε την παράσταση με τις δηλώσεις από το καμαρίνι του, ύστερα από το τέλος του πρώτου σκέλους του ημιτελικού με τον Τζον Χίγκινς (4-4).

Οι οπαδοί του Ρόνι Ο’Σάλιβαν αναζητούσαν οιωνούς για τον έβδομο παγκόσμιο τίτλο στο σνούκερ μέσα από συμπτώσεις, που σχετίζονταν με παλιότερες διοργανώσεις. Δεν υπάρχει, όμως, πιο αξιόπιστο σημάδι για το ότι ο Rocket είναι καλά και θα πετύχει κάτι σπουδαίο, απ’ το να τον δεις… να πουλάει τρέλα!

Συνέβη κι αυτό απόψε, λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους του ημιτελικού με τον Τζον Χίγκινς. Το Eurosport έκανε σύνδεση με το καμαρίνι του 46χρονου άσου για δυο κουβέντες για το παιχνίδι, το οποίο θα συνεχιστεί αύριο στις 16:30 με σκορ 4-4. Κι εκείνος άρχισε μια ακατάσχετη λογοδιάρροια, η οποία σχεδόν δεν έβγαζε νόημα!

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, δεν θέλω να τελειώσει το τουρνουά. Είναι απλά ένα παιχνίδι σνούκερ, η ζωή πρέπει να έχει κέφι, να είναι ευχάριστη. Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε διακοπές επί 365 ημέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Κάθε ημέρα είναι διακοπές κι αυτό είναι φανταστικό. Οι διακοπές συνεχίζονται, τις απολαμβάνω, περνάω καλά και δεν με νοιάζει αν θα νικήσω».

Η παράνοια συνεχίστηκε αμέσως μετά από τον Ο’Σάλιβαν: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων αρχίζει εδώ την επόμενη εβδομάδα και σκέφτομαι να συμμετάσχω, αφού και το μαγαζί μου θα παραμείνει ανοιχτό. Να σας πω την αλήθεια είμαι λίγο εκνευρισμένος, διότι έριξα μια ματιά στο καλεντάρι και διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν αρκετά τουρνουά. Αισθάνομαι εντελώς συντετριμμένος, για να είμαι ειλικρινής».

Και κατέληξε: «Δεν δίνω δεκάρα για το αν θα νικήσω. Τα τελευταία επτά χρόνια δεν με απασχολεί αυτό. Αν νικήσω, θα είναι υπέροχο, αν χάσω… Πφφφ, θα μπορέσω να το ξεπεράσω. Έρχεται το καλοκαίρι, με ωραία πράγματα. Προχωράμε, η ζωή είναι ωραία, είναι υπέροχη. Είμαι χαρούμενος που παίζω με τον Τζον, είναι φανταστικό, υπέροχο. Σε ένα υπέροχο venue, με εξαιρετικό κοινό. Το set up ενός τραπεζιού… Θαυμάσιο!».

Και πού είστε ακόμα…

Τι έγινε στον αγώνα

Δεν ξέρουμε αν ο Ο’Σάλιβαν θα έδινε αυτό το σόου αν στο μεταξύ δεν είχε καταφέρει να φέρει στα μέτρα του τον αγώνα. Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μπήκε… μουδιασμένος στο ματς, υπέπεσε σε λάθη και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, από έναν Χίγκινς που μόνο εντυπωσιακός δεν ήταν. Απλώς, ήταν πιο σοβαρός και αξιοποιούσε τις ευκαιρίες του.

Ο Rocket κάθε άλλο παρά αδιάφορος έδειχνε για το αν θα νικήσει, αφού και τη στέκα του κοπάνησε στο πάτωμα ύστερα από ένα αποτυχημένο χτύπημα και η γλώσσα του σώματός του έλεγε άλλα. Η συνολική εικόνα του θύμιζε τους προηγούμενους αγώνες που έδωσε φέτος με τον μεγάλο αντίπαλό του. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν όταν ο Χίγκινς αστόχησε σε μια μπλε στο τέταρτο frame. Ο Ο’Σάλιβαν άρπαξε την ευκαιρία και μείωσε σε 3-1.

Μετά το διάλειμμα, ο Rocket κυριάρχησε στο τραπέζι και ήταν σχεδόν αλάνθαστος. Πέτυχε ένα εξαιρετικής δυσκολίας century break για να ισοφαρίσει 3-3 και έχασε το έβδομο frame από συγκυρίες. Στο τέλος, όμως, απάντησε με άλλο ένα κατοστάρι και έδωσε την αίσθηση ότι είναι το αφεντικό της αναμέτρησης.

Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Χίγκινς, ο οποίος ενδεχομένως να έβγαλε και κούραση στα τελευταία frames. Είπαμε, όμως. Όταν βλέπετε τον Ο’Σάλιβαν να πουλάει τρέλα, τα πράγματα είναι σοβαρά…

Ξέφυγε ο Τραμπ

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, η ανωτερότητα του Τζαντ Τραμπ αντικατοπτρίζεται από το σκορ. Ο 32χρονος Άγγλος προηγείται 7-1 του Μαρκ Γουίλιαμς, ο οποίος λίγα λεπτά μετά τη λήξη του session εξέφρασε παράπονα για τις συνθήκες του τραπεζιού με ανάρτηση στο Twitter.

«Συγγνώμη για την απόδοσή μου, αλλά φοβάμαι ότι οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες για μένα. Αν συνεχίζαμε έτσι, το ματς θα έληγε 17-1, εύκολα», έγραψε ο 47χρονος Ουαλός. Όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος, απέφυγε να απαντήσει. «Δεν θέλω να βρω τον μπελά μου», έγραψε χαρακτηριστικά σε έναν ακόλουθό του.

Από το τέλος του πρώτου frame ο Γουίλιαμς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την «ταχύτητα» του τραπεζιού. Και μάλλον όλο αυτό «χάλασε» την αυτοσυγκέντρωσή του, με συνέπεια η απόδοσή του να μην είναι καλή. Θα ήταν άδικο, ωστόσο, να μην απονείμουμε τα εύσημα στον Τζαντ Τραμπ, ο οποίος σίγουρα δεν έμεινε ούτε αυτός ανεπηρέαστος από τις συνθήκες. Κατάφερε, ωστόσο, να προσαρμοστεί καλύτερα σ’ αυτές και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση.

Την ίδια στιγμή, ο Τραμπ ήταν ιδιαίτερα εύστοχος σε μακρινές και άλλες δύσκολες μπάλες. Έχοντας και μια μικρή εύνοια της τύχης στα δύο από τα τρία πρώτα frames, πήρε προβάδισμα με 3-0 και άσκησε από νωρίς πίεση στον αντίπαλό του. Ο Willo μείωσε σε 3-1 πριν το διάλειμμα, αλλά η αντεπίθεσή του σταμάτησε εκεί. Απέτυχε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στα επόμενα frames και ο Ace in the pack τον τιμώρησε ανελέητα.

Ο 32χρονος Άγγλος ήταν ιδιαίτερα μεθοδικός όταν έπαιρνε τραπέζι. Αντιμετώπισε και πάλι προβλήματα με τον έλεγχο της άσπρης, ήταν όμως και πολύ πιο εύστοχος σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες του. Αφιέρωσε προσοχή και χρόνο σε κάθε στεκιά και πέτυχε πέντε half-century breaks (από 53 έως 70 πόντους). Κάπως έτσι, έφτασε στο επιβλητικό 7-1.

Το προβάδισμα του Τραμπ είναι οπωσδήποτε σημαντικό, αλλά όχι μη αναστρέψιμο. Απλώς, ο Γουίλιαμς θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν στο δεύτερο σκέλος, που αρχίζει στις 12:00 της Παρασκευής, για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της νίκης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις