Επιστροφή με ειδικά παικτών… φωτιά

προγνωστικά εuroleague

Προγνωστικά Εuroleague: Μετά από ολιγοήμερες διακοπές ,ο Παναγιώτης Δογαντζής επιστρέφει με επιλογές που φτάνουν μέχρι το 10.00.

Χριστός Ανέστη σε όλους. Έπρεπε να πάρω μία άδεια που τόσο είχα ανάγκη, καθώς προβλέπεται δύσκολο καλοκαίρι στο koubanezos.gr. Σήμερα στα προγνωστικά Euroleague θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό.

Προγνωστικά Euroleague: Μονακό vs Oλυμπιακός

Break στο break έκανε ο Ολυμπιακός, καθώς κέρδισε με 87-83 μέσα στο Μονακό. Μαέστρος ο Σλούκας για τους Πειραιώτες με 21 πόντους. Εξαιρετικός σε όλη τη σειρά είναι ο Τόμας Γουόκαπ με 11 πόντους και 4 ασίστ μ.ο.. Εκτός κατά πάσα πιθανότητα εκ νέου ο Χασάν Μάρτιν.

Από την άλλη, οι Μονεγάσκοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 15 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου. Ένα λεπτό πριν τη λήξη όμως, ο Πάρις Λι ευστόχησε σε τρίποντο και έβαλε μπροστά τη Μονακό με 80-79. Εκεί μία κακή επίθεση και ένα χαζό φάουλ του Βέστερμαν έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι πιο ανακουφισμένος αφού σε ενδεχόμενο ήττας, έχει το match-point στην έδρα του. Η Μονακό θα κατέβει με το μαχαίρι στα δόντια. Με αυτό σαν σκεπτικό έφτιαξα μία combo επιλογή. Θεωρώ πως αν χάσει ο Ολυμπιακός, θα το κάνει οριακά ενώ, αν χάσει η Μονακό, θα το κάνει με οριακά διψήφια διαφορά. Έτσι θα πάρω το Μονακό (+11,5) σε συνδυασμό με το Oλυμπιακός(+7,5) σε απόδοση κοντά στο 2.00.

Ακόμη θα πάω και με δύο ειδικά παικτών. Το πρώτο (το οποίο είναι και βασική μου επιλογή) είναι το over12,5 πόντοι του Τάιλερ Ντόρσει καθώς, θεωρώ πολύ δύσκολο να συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις του ο ομογενής γκαρντ. Η δεύτερη είναι η over 0,5 ασίστ του Ντόντα Χολ καθώς, ο δυναμικός σέντερ θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και το να βγάλει μία ασίστ είναι σε απόδοση κοντά στον τριπλασιασμό.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Combo
22:00
Μονακό - Ολυμπιακός
1(+11,5) & 2(+7,5)
1.95
BET: 15 units
Ειδικό
22:00
Μονακό - Ολυμπιακός
Τ. Ντόρσεϊ over 12,5 πόντοι
2.00
BET: 25 units
Ειδικό
22:00
Μονακό - Ολυμπιακός
Ντ. Χολ over 0,5 ασίστ
2.87
BET: 15 units
Fun bet
22:00
Μονακό - Ολυμπιακός
Ντ. Χολ over 1,5 ασίστ
10.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις