Να τελειώσει από σήμερα

Να τελειώσει από σήμερα

Προγνωστικά: Στον πολύ κρίσιμο αγώνα της ΚΠΡ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Τσάμπιονσπιπ, ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Παρασκευή σήμερα και δεν υπάρχει ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό στοιχηματικό ενδιαφέρον από τις μεγάλες κατηγορίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έτσι για τα προγνωστικά μας απόψε θα κινηθούμε στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, εκεί όπου δεσπόζει η πολύ κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΚΠΡ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αφήνουμε λοιπόν τα πολλά λόγια και πάμε απευθείας στο «ψητό».

Προγνωστικά: ΚΠΡ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Μεγάλο παιχνίδι με μονόπλευρο βέβαια ενδιαφέρον. Η ΚΠΡ έχει λιγοστές (έως μηδαμινές) ελπίδες για να βρεθεί στα play off, αφού θα πρέπει να ξεπεράσει πολλές ομάδες που είναι ανάμεσα και να γίνουν γενικά… τρομερά πράγματα. Από την άλλη η Σέφιλντ είναι στην έκτη θέση με 69 βαθμούς (στο +2 από την έβδομη Μίντλεσμπρο) είναι το μεγάλο φαβορί για να μπει στην ζώνη ανόδου και απλώς πρέπει να πετύχει δύο νίκες στα δύο παιχνίδια που απομένουν για να το καταφέρει. Σε γενικές γραμμές οι «λεπίδες» κάνουν μία μέτρια προς καλή χρονιά, παίζοντας ένα σκληρό και συμπαγές στυλ ποδοσφαίρου που τους επιτρέπει να παίρνει αποτελέσματα με το αγαπημένο τους 1-0. Έχει αθλητικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παίζουν ξύλο και δυνατή άμυνα, χωρίς να αφήνουν πολλά περιθώρια σε soft αντιπάλους.

Στον αντίποδα οι Λονδρέζοι μπορεί να είχαν ένα εκρηκτικό ξεκίνημα αλλά στο τέλος έμειναν από δυνάμεις και δεν θα προλάβουν ούτε την έκτη θέση. Τελευταία δεν παίζουν καλά, προβληματίζουν και έχουν απουσίες. Ήδη σκέφτονται την επόμενη σεζόν και τα δύο τελευταία ματς μοιάζουν περισσότερο τυπικής φύσεως. 

Ο αγώνας έχει φαβορί που έχει κίνητρο και ενδιαφέρον, να πετύχει την νίκη και να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο. Η Σέφιλντ είναι σε καλύτερο φεγγάρι και δικαίως – και βάσει αποδόσεων- είναι το φαβορί. Εμείς θα την στηρίξουμε, επιλέγοντας το διπλό στο 1.91 από την Novibet. 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
22:00
ΚΠΡ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
2
1.91
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις