ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προγνωστικά σνούκερ: Η ευκαιρία του Ο'Σάλιβαν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Προγνωστικά σνούκερ: Η ευκαιρία του Ο'Σάλιβαν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προγνωστικά σνούκερ: Η ευκαιρία του Ο’Σάλιβαν

Προγνωστικά σνούκερ: Η ευκαιρία του Ο'Σάλιβαν

Το Clasico του σνούκερ επανέρχεται σε όσο πιο δυνατόν απολαυστική μορφή. Σε ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που κρίνεται στα 17 frames!

Σε ένα από τα πολλά κείμενα μας για προγνωστικά σνούκερ την περσινή περίοδο, είχαμε γράψει για τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν και τον Τζον Χίγκινς. «Απολαύστε τους όσο είναι καιρός». Κι από τότε, έχουν αναμετρηθεί καμιά δεκαριά φορές ακόμα!

Αυτό φυσικά δεν μας χαλάει καθόλου. Και τώρα που οι δύο κορυφαίοι παίκτες σνούκερ όλων των εποχών, θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, δηλαδή σε best of 33 αγώνα! Το break off θα γίνει απόψε στις 21:00, άλλο ένα σκέλος θα διεξαχθεί αύριο στις 16:30 και το μεγάλο φινάλε είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (12:00 και 21:00).

Οι αναρίθμητοι οπαδοί του Ο’Σάλιβαν ανά τον κόσμο ονειρεύονται… από το 2020 την ισοφάριση του ρεκόρ των επτά παγκόσμιων τίτλων τουυ Στίβεν Χέντρι. Από την άλλη, οι σαφώς λιγότεροι, αλλά πιστοί ακόλουθοι του Χίγκινς, ευελπιστούν να τον δουν να σηκώνει το πέμπτο. Να αφήσει πίσω του, δηλαδή, τον Μαρκ Σέλμπι και να μειώσει στο ένα τη διαφορά από τον Rocket!

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πόσο σημαντικός είναι ο ημιτελικός, παρότι η νίκη σ’ αυτόν δεν εξασφαλίζει επ’ ουδενί το τρόπαιο. Η μεταξύ τους διαφορά στους παγκόσμιους τίτλους, άλλωστε, οφείλεται εν πολλοίς στον τελικό του 2001 (απ’ όπου και η κεντρική μας φωτογραφία). Αυτός παραμένει και ο μοναδικός μεταξύ τους σε Παγκόσμιο και βρήκε νικητή τον Ο’Σάλιβαν με 18-14.

Με περίπατο ο Ρόνι

Για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, ο Ο’Σάλιβαν έφτασε στους «4» χωρίς να ιδρώσει. Μάλιστα, η εικόνα του προημιτελικού με τον Στίβεν Μαγκουάιρ (13-5) δεν είχε καμία σχέση με εκείνη του προηγούμενου αγώνα με τον Μαρκ Άλεν (13-4), παρά τα παρεμφερή σκόρ.

Ασφαλώς ήταν δίκαιη και η νίκη του Rocket και η ευρεία διαφορά. Τουλάχιστον στα δύο πρώτα σκέλη, όμως, ήταν αποτέλεσμα της κακής απόδοσης του Σκωτσέζου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο όταν έκανε τα πρώτα λάθη. Οι αψυχολόγητες στεκιές του Μαγκουάιρ έδωσαν σιγά-σιγά ρυθμό στον Ο’Σάλιβαν, ο οποίος «τελείωσε» ουσιαστικά το ματς από το δεύτερο σκέλος, οπότε και προηγήθηκε 11-5.

Χθες το πρωί, πάντως, τα πράγματα ήταν σαφώς βελτιωμένα. Ειδικά το century break με το οποίο «έκλεισε» τον αγώνα, ήταν κλασικό δείγμα της απαράμιλλης κλάσης του. Και μήνυμα για τις διαθέσεις του ενόψει της κορύφωσης του τουρνουά.

Ο… περίπατος του 46χρονου άσου μέχρι τα ημιτελικά επιδέχεται δύο ερμηνείες. Η πρώτη λέει ότι συνάντησε πράγματι ελάχιστη αντίσταση από τους τρεις αντιπάλους του, οι οποίοι μάλιστα ήταν όλοι δυνατοί θεωρητικά. Σύμφωνα με τη δεύτερη, οι Γκίλμπερτ, Άλεν και Μαγκουάιρ απέτυχαν να τον δυσκολέψουν επειδή εκείνος δεν τους το επέτρεψε. Είτε με το παιχνίδι του είτε με το δέος που (εξακολουθεί να) προκαλεί η παρουσία του στην καρέκλα του αντιπάλου. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

«Ατσαλώθηκε» ο Χίγκινς

Ο Χίγκινς, από την άλλη πλευρά, είδε κι έπαθε για να νικήσει τον Τζακ Λισάουσκι (13-12). Ο 46χρονος Σκωτσέζος δεν βρέθηκε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και, δίχως υπερβολή υποτάχθηκε στον ρυθμό που είχε επιβάλει ο αντίπαλός του. Ο Λισάουσκι απέδειξε ότι η νίκη του επί του Νιλ Ρόμπερτσον δεν ήταν… φωτοβολίδα – και διέψευσε τις στήλες με προγνωστικά σνούκερ που «έβλεπαν» άνετη ήττα του. Χωρίς να έχει αλλάξει δραστικά το παιχνίδι του, πέρα από μια εμφανή βελτίωση στα safety χτυπήματα, έβγαλε χαρακτήρα εκεί που περίμενες ότι θα κλατάρει.

Επειδή, όμως, ο Τζακ είναι πάντα Τζακ, το μοιραίο λάθος στο ξεκίνημα του break που είχε αρχίσει στο decider, αποδείχθηκε μοιραίο. Τέτοιες αστοχίες δεν επιτρέπονται απέναντι στον μετρ των «καθαρισμάτων». Για να μην πούμε για το century, με το οποίο ο Χίγκινς ισοφάρισε 12-12.

Δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης υπό πίεση από τον Σκωτσέζο κι αυτό επιβεβαιώνεται σε όλο το τουρνουά. Αντέδρασε όταν φάνηκε να στραβώνει το ματς με τον Τεπτσάγια Αν-Νου στον 1ο γύρο. Έπιασε κορυφαία απόδοση για να ξεφύγει στο δεύτερο σκέλος κόντρα στον Νοπόν Σαενγκχάμ. Κι έβγαλε ψυχή όταν πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι είχε καταρρεύσει. Το κάζο του τελικού του Tour Championship κόντρα στον Ρόμπερτσον μοιάζει πια μακρινό και ο Χίγκινς κοιτάζει μπροστά. Μήπως η μοίρα του επιφυλάσσει να σηκώσει το καλό τρόπαιο;

Προγνωστικά σνούκερ: Προβάδισμα Ρόνι

Αν τα βάλει κανείς κάτω, ο Ο’Σάλιβαν έχει παίξει σαφώς καλύτερα στο τουρνουά από τον Χίγκινς. Υπάρχει λόγος που έχει χριστεί φαβορί όχι μόνο για τον μεταξύ τους ημιτελικό, αλλά και για το τρόπαιο. Όμως, στα προγνωστικά σνούκερ λαμβάνονται κι άλλες παράμετροι. Όπως το ψυχολογικό «μπλοκ» που παθαίνει ο Rocket όταν αντιμετωπίζει τον μεγάλο αντίπαλό του.

Μόνο φέτος, ο Σκωτσέζος τον έχει νικήσει τρεις φορές (τέσσερις, μαζί με ένα ματς για το Championship League). Ειδικά στο 6-1 για το Champion of Champions, υπήρχε μόνο εκείνος στο τραπέζι. Η «ψαλίδα» στο συνολικό head-to-head έχει πλέον κλείσει, αφού την ίδια εικόνα βλέπαμε και τα δύο προηγούμενα χρόνια. Εξαίρεση αποτέλεσε ο προημιτελικός για το περσινό Tour Championship, όπου ο Ο’Σάλιβαν έδωσε τέλος σε ένα σερί επτά ηττών σε multi-session αναμετρήσεις.

Εκείνη η νίκη ίσως αποτελέσει κλειδί για τον ημιτελικό που έχει μπροστά του ο Άγγλος άσος. Η μεγάλη διάρκεια του αγώνα, ίσως του επιτρέψει να συνέλθει έπειτα από ένα ενδεχόμενο κακό ξεκίνημα, λόγω του όποιου ψυχολογικού μειονεκτήματος έναντι του μεγάλου αντιπάλου του. Αλλιώς είναι να χάνεις με 3-0 ή 4-1 σε ένα ματς που κρίνεται στα 6 frames και αλλιώς σε ένα που κρίνεται στα 17.

Πρόβλημα ίσως αποτελεί ότι ο Ο’Σάλιβαν έφτασε… ατσαλάκωτος στους «4». Θυμίζει πολύ η πορεία του το Παγκόσμιο του 2014, όπου οι αντίπαλοί του… λιποθυμούσαν ένας-ένας όταν τον έβλεπαν. Κι όταν ο Σέλμπι άρχισε να του βάζει δύσκολα στον τελικό, κατέρρευσε χωρίς να το καταλάβει.

Ο φετινός Ρόνι, βέβαια, δείχνει πιο δυνατός πνευματικά από τότε. Αν εξαιρέσουμε τους προαναφερθέντες αγώνες με τον Χίγκινς, έχει νικήσει τους πάντες στη διάρκεια της σεζόν, παίζοντας εξαιρετικό σνούκερ κατά διαστήματα. Κι ένα ακόμα θετικό στοιχείο, είναι η αίσθηση ότι δεν έχει πιάσει ακόμα το peak της απόδοσής του σ’ αυτό το Παγκόσμιο. Κάτι, βέβαια, που ισχύει έως ένα βαθμό και για τον Χίγκινς.

Τι θα παίξουμε

Τα προγνωστικά σνούκερ είναι πάντοτε δύσκολα. Αλλά για ένα ματς σαν αυτόν τον ημιτελικό, είναι πραγματικός εφιάλτης. Γνωρίζοντας ότι έχουμε περιθώρια διορθώσεων, αφού απόψε θα παιχτεί μόνο ένα σκέλος, ξεκινάμε με τη νίκη του Ο’Σάλιβαν με χάντικαπ -3,5 frames (έως 17-13). Η ευκαιρία του για την ισοφάριση του ρεκόρ των επτά παγκόσμιων τίτλων, περιμένουμε να του δώσει έξτρα κίνητρο. Αν και ο τελικός θα είναι πολύ δύσκολος, ιδίως ύστερα από το δυναμικό ξεκίνημα του Τραμπ κόντρα στον Γουίλιαμς (7-1).

Βέβαια, και τις προηγούμενες φορές φέτος, ποντάραμε σ’ αυτόν και ο Χίγκινς μάς διέψευσε. Κάπου, όμως, το νέο σερί νικών του επί του Rocket περιμένουμε να σταματήσει. Είναι και το θέμα της διάρκειας. Ο Σκωτσέζος έχει χάσει κιλά από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν είναι τόσο fit όσο ο Ο’Σάλιβαν. Ίσως να έχει πρόβλημα αν ο αγώνας τραβήξει σε μάκρος. Από την άλλη, βέβαια, κάποιοι θα πουν ότι αν συμβεί αυτό το τελευταίο, θεωρητικά το προβάδισμα θα το έχει ο Χίγκινς. Ως πιο δυνατός πνευματικά.

Πάντως, η κούραση από τα διαδοχικά σκέλη κόντρα στον Λισάουσκι δεν περιμένουμε να επηρεάσει τον Μάγο του Γουίσο. Γι’ αυτό θα ποντάρουμε στο ότι θα φτάσει πρώτος στην κατάκτηση τριών frames, άσχετα με το τι θα συμβεί μετά.

Κάτι μας λέει, πάντως, ότι θα χρειαστεί να επανέλθουμε, τουλάχιστον μετά τη διεξαγωγή του δεύτερου σκέλους, αύριο το απόγευμα.

Μονό
21:00
Χίγκινς - Ο'Σάλιβαν
2 (-3,5)
2.22
BET: 10 units
Μονό
21:00
Χίγκινς - Ο'Σάλιβαν
Χίγκινς: πρώτος στα 3 frames
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις