ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

Super League

Super League: Preview της αγωνιστικής των play off και play out. Ανάλυση για τα παιχνίδια και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview αγωνιστικής play off & play out

Μετά τις υποχρεώσεις των ομάδων για το κύπελλο και αφού ξέρουμε το ζευγάρι του φετινού τελικού, επιστρέφουμε σε δεδομένα Super League. Σιγά-σιγά ξεδιαλύνει η κατάσταση με την τρίτη θέση να παραμένει υπό διεκδίκηση, αλλά και το θέμα απευθείας υποβιβασμός. Όλα αναλυτικά στη συνέχεια.

Play out

(30/4) 17:30 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

ΟΦΗ: Από τις πιο αδιάφορες ομάδες γενικότερα, φαίνεται σαν αγγαρεία η κατάσταση για τους Κρητικούς. Παραμένουν χωρίς νίκη εντός για τα play out. Αμφίβολοι οι Γιαννούλης (στόπερ), Τοράλ, Ντε Γκούζμαν, Μπουζούκης (μέσοι), Βαν Ντάινεν (επιθετικός). Απών ο Ντουρμισάι (επιθετικός).

Παναιτωλικός: Έψαχνε αντίδραση στον κατήφορο και κάτι έδειξε στην ισοπαλία με τον Αστέρα. Επίσης ομάδα που ψάχνει κίνητρο ο Παναιτωλικός, αφού παραμένει και αυτός αδιάφορος βαθμολογικά. Απόντες οι Μαλής (στόπερ), Τσιγγάρας (μέσος), Ντίας (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Πραγματικά no bet παιχνίδι στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Ίσως ψάξει με λίγο περισσότερη θέρμη μια εντός έδρας νίκη ο ΟΦΗ. Με αυτή και μόνο τη λογική αγοράζεται ο άσος.

(30/4) 20:30 Βόλος – Ατρόμητος

Βόλος: Ήδη έχει αρχίσει το χτίσιμο για την επόμενη σεζόν, αγωνιστικά μόλις μια νίκη στα τελευταία εννέα, με την έμφαση να έχει πέσει στα συμβόλαια. Αποδεσμεύτηκαν οι Νίνης, Ορός, Ρεγκατίν. Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αμφίβολοι οι Κότνικ (τερματοφύλακας), Ρομέρο (στόπερ).

Ατρόμητος: Μπήκε στα play out με σκοπό να σώσει την παρτίδα και το κατάφερε μάλλον εύκολα. Καμία σχέση αυτή η ομάδα με αυτή που βλέπαμε στη διάρκεια της σεζόν. Ήδη άρχισε η συζήτηση για την επόμενη, με την ανανέωση Κόουλμαν σε πρώτο πλάνο. Μοναδική εκκρεμότητα ο Χατζηισαϊας (στόπερ), αφού Παπαδόπουλος (στόπερ) και Σάλομον (μέσος) είναι οκ.

Εκτίμηση: Καμία λογική να δίνεται αυτός ο Βόλος σε τιμές φαβορί απέναντι σε αυτόν τον Ατρόμητο. Χωρίς ενοχές το χέρι στη κόντρα και ας λήξει 3-0 το παιχνίδι.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

(2/5) 19:30 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς κίνητρο και ο Αστέρας, ενδεικτικό άλλωστε των αποτελεσμάτων του. Φουλ δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα για τους Αρκάδες, με την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν να έχει αρχίσει. Χωρίς προβλήματα η αποστολή για το ματς με τη Λαμία.

Λαμία: Εν μέσω του αγώνα που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, είχε τους ημιτελικούς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Δεν κόντραρε ιδιαίτερα τους «πράσινους», μάλλον τιμητικά τα σκορ στα δύο παιχνίδια. Στρέφει το βλέμμα και πάλι στη δύσκολη μάχη για τη σωτηρία. Αμφίβολοι οι Βύντρα, Αντέτζο (στόπερ), Ρόμανιτς (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Όσο αδιάφορος και να δείχνει ο Αστέρας, δεν γίνεται να εμπιστευτείς αυτή τη Λαμία και το πως παίζει γενικότερα. Δικαιότατες οι τιμές στον άσο, θα τον αγόραζα και χαμηλότερα από ότι προσφέρεται.

(2/5) 19:30 Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης

Ιωνικός: Δεν μάσησε ούτε κόντρα στο κίνητρο της Λαμία και πέρασε και από ‘κει, με το κοντέρ να γράφει μονάχα μια ήττα στα τελευταία δέκα. Πανεύκολα επιβεβαιώθηκε η παραμονή, μένει να δούμε εάν θα κρατήσει και το μομέντουμ. Μοναδικός απόντας ο Μύγας (μπακ).

Απόλλων Σμύρνης: Έχει αλλάξει εντελώς η ψυχολογία στην «ελαφρά ταξιαρχία», με την απόσταση από την προ τελευταία Λαμία να είναι πλέον στο βαθμό. Όλα για όλα στις εναπομείνασες αγωνιστικές, για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Μοναδική εκκρεμότητα ο Τσιλούλης (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα συγκρούεται με τον ουραγό Απόλλωνα, και ο άσος είναι στο… Θεό. Προφανέστατα μετά τη στροφή που έχει σημειώσει η «ελαφρά ταξιαρχία», αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό για να δώσει τη νίκη στην αναμέτρηση. Κανένας δεν θα χαλαστεί ιδιαίτερα με την ισοπαλία.

Play off

(1/5) 17:00 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός: Καλή εμφάνιση γενικά κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά η πρόκριση για το τελικό χάθηκε στις λεπτομέρειες για τους Πειραιώτες. Στροφή πλέον στη Super League, με μοναδικό στόχο να κλείσει θετικά τη σεζόν, αφού μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις. Αμφίβολοι οι Μανωλάς (στόπερ), Φορτούνης (μέσος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν του βγαίνει απέναντι στην ΑΕΚ και το απέδειξε ακόμη μια φορά, με την ήττα να έρχεται και να βάζει τέλος σε οποιεσδήποτε σκέψεις για κάτι παραπάνω. Φυσικά δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα, αλλά άγνωστο και αν θα διαθέτει το ίδιο κίνητρο. Απών ο Κόντε (επιθετικός).

Εκτίμηση: Όλα πάνε στραβά για τους Πειραιώτες και αναμενόμενα θα ψάξουν να φτιάξουν ψυχολογία. Ο ΠΑΣ θα το παλέψει, λογικά δύσκολα θα αποφύγει την ήττα, αλλά θα ζορίσει θεωρώ τους «ερυθρόλευκους».

(1/5) 19:00 Παναθηναϊκός – Άρης

Παναθηναϊκός: Με τη ψυχολογία στα ύψη οι «πράσινοι» μετά και την άνετη πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου. Ακόμη ανοιχτή η τετράδα και το μομέντουμ λέει πως ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός υποψήφιος. Απών ο Λούντκβιστ (μέσος), αμφίβολοι οι Πούγγουρας (στόπερ), Κουρμπέλης (μέσος), Μακέντα (επιθετικός).

Άρης: Πραγματικά κυνικός κόντρα στον ΠΑΟΚ και με το τρίποντο βρίσκεται σε θέση οδηγού στη κούρσα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Τρομερά δύσκολη η αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά εάν περάσει αλώβητος και από ‘κει, έχει το πρώτο λόγο. Μοναδικός σίγουρος απών ο Μπεναλουάν (στόπερ).

Εκτίμηση: ΟΚ, είναι σε καλή φάση ο Παναθηναϊκός, έχει το πρώτο λόγο στη Λεωφόρο, αλλά η απόκλιση στις τιμές παραείναι μεγάλη. Ο Άρης δείχνει ότι μπορεί να γίνει τρομερά κυνικός και θεωρώ πως η κόντρα σε αυτές τις τιμές έχει αξία.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

(1/5) 21:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Τεράστια πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό, με το ψυχολογικό κομμάτι να τονώνεται εκ νέου, με τον τρόπο που ήρθε. Δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Αρκετά τα προβλήματα με τους Μιχαηλίδη (στόπερ), Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο (μέσοι) και Ζάμπα (εξτρέμ) απόντες. Αμφίβολος ο Βιερίνια (μπακ-χαφ).

ΑΕΚ: Έχει πάρει τον αέρα του ΠΑΣ και το απέδειξε ακόμη μια φορά στην Ήπειρο, με το διπλό να την κρατά στη μάχη της τριάδα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ηττηθεί, αλλά η πρόσφατη παράδοση είναι πολύ αρνητική για την Ένωση. Μοναδικός απών ο Αραούχο (επιθετικός).

Εκτίμηση: Το κίνητρο είναι με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά το χέρι δεν πάει δεξιά ειδικά με την παρουσία τους φέτος στα ντέρμπι. Πολλές και καθοριστικές οι απουσίες για τον ΠΑΟΚ, όπως και η κόπωση από τα 120′ λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν κλειστό παιχνίδι, μου κάνει η ισοπαλία στο ημίχρονο.

Προγνωστικά αγωνιστικής σε play off & play out
17:30
(30/4) ΟΦΗ - Παναιτωλικός
1
2.15
20:30
Βόλος - Ατρόμητος
2 dnb
2.15
17:00
(1/5) Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα
1 & under 3,5
1.84
19:00
(1/5) Παναθηναϊκός - Άρης
Χ2
1.75
21:00
(1/5) ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Χ ημίχρονο
2.00
19:30
(2/5) Αστέρας Τρίπολης - Λαμία
1
2.00
19:30
(2/5) Iωνικός - Απόλλων Σμύρνης
Χ
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις