Conference League: Τέσσερις ομάδες από τέσσερις διαφορετικές χώρες

Conference League

Οι αποδόσεις των πρώτων ημιτελικών του Conference League.

Μαζί με τα ημιτελικά του Europa League διεξάγονται κι αυτοί του Conference League. Λέστερ – Ρόμα και Φέγενορντ – Μαρσέιγ τα ζευγάρια.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Conference League: Πρόωρος τελικός

Η Λέστερ δεν έχει νικήσει ποτέ ιταλική ομάδα κι αυτό θα επιδιώξει σήμερα απέναντι στη Ρόμα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Η Ρόμα έχει πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό σε 21 επισκέψεις της σε έδρες αγγλικών συλλόγων. Οι εταιρίες θεωρούν φαβορί σήμερα την Λέστερ, με τον άσο να πληρώνει 2.47 στη Novibet. Όσον αφορά την πρόκριση όμως, η ίδια εταιρία δίνει φαβορί τους Ρωμαίους (1.85), για τους οποίους δεν υπάρχουν και απουσίες. Από την άλλη για την Λέστερ θα λείψουν ο μπακ Μπέρτραντ και o χαφ Εντιντί.

Για το ρεκόρ στην Ολλανδία η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ προέρχεται από επτά διαδοχικές νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Καμία γαλλική ομάδα δεν έχει φτάσει σε οκτώ σερί ευρωπαϊκές νίκες. Η Φέγενορντ έχει πετύχει πέντε γκολ στο πρώτο 15λεπτο των αγώνων της στο Conference League, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. 11-4-2 το ρεκόρ της στις 17 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στην Ευρώπη. Απόψε είναι το φαβορί της αναμέτρησης σύμφωνα με τη Novibet, με τον άσο να πληρώνει 2.04 και το διπλό των Γάλλων 3.50. Οριακό φαβορί για την πρόκριση στον τελικό είναι επίσης οι γηπεδούχοι (1.85). Ωστόσο σήμερα θα απουσιάσουν για τους Ολλανδούς ο μέσος-αρχηγός Τόορνστρα και ο τερματοφύλακας Μπάιλοου. Επιστρέφει ο αρχισκόρερ Τιλ. Οι Γάλλοι θα παραταχθούν χωρίς τον Μπαλέρντι (στόπερ) και τον Ντε Λα Φουέντε (εξτρέμ).

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις