Europa League: Υποχωρεί ο άσος της Λειψίας

Europa League

Οι αποδόσεις των δύο ημιτελικών του Europa League. Πτώση για Λειψία, πιο ισορροπημένα τα σετ στο Λονδίνο.

Πέμπτη σήμερα που σημαίνει πως έχουμε και Europa League. Απόψε το βράδυ διεξάγονται τα πρώτα ματς της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης. Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λειψία – Ρέιντζερς τα ζευγάρια.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Europa League: Άιντραχτ όπως με Μπάρτσα

Ξεκινάμε από το πιο αμφίρροπο παιχνίδι βάσει αποδόσεων, όπου η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το Pamestoixima κοστολογεί τον άσο στο 1.85, το διπλό στο 3.70 και την ισοπαλία στο 3.30. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1975-76, με τη Γουέστ Χαμ να παίρνει την πρόκριση. Για τα «σφυριά» δύσκολα θα προλάβουν οι στόπερ Ζουμά και Ντιόπ και μένει να δούμε ποιος θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας. Για τους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν καλύτερο ρεκόρ νικών ως φιλοξενούμενοι απ’ ότι ως γηπεδούχοι, λείπουν ο χαφ Γιάκιτς και ο αμυντικός Εντικά.

Έχασε μετά από 15 παιχνίδια η Λειψία

Λειψία και Ρέιντζερς θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Η Λειψία έχει ρεκόρ 1-0-1 απέναντι σε σκωτσέζικες ομάδες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο έχασε το αήττητο 15 επίσημων παιχνιδιών από την Ουνιόν Βερολίνου για το πρωτάθλημα. Νέες απώλειες  για τους Γερμανούς ο τιμωρημένος χαφ Καμπλ, ο αμυντικός Σιμακάν και ο τιμωρημένος αμυντικός Όρμπαν. Όγδοο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο χαφ Χαϊντάρα.

Η Ρέιντζερς έχει αντιμετωπίσει 24 φορές ομάδες από τη Γερμανία εκτός έδρας και έχει ρεκόρ 2-9-13. Πάντως τον Φεβρουάριο κέρδισε με 4-2 στο Ντόρτμουντ. Πέραν των δεδομένων απουσιών του αμυντικού Χελάντερ, του μέσου Χάτζι και του πρώτου σκόρερ Μορέλος, θα απουσιάσουν και ο έμπειρος μέσος Ράμσεϊ με τον δεύτερο σκόρερ Ρουφ. Ο άσος πέφτει συνεχώς κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1.35 στο Pamestoixima.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις