Combo αγορές σε Μιλγουόκι και Γκόλντεν Στέιτ

Combo αγορές σε Μιλγουόκι και Γκόλντεν Στέιτ

Προγνωστικά NBA: Σε combo αγορές παιχτών ποντάρει ο Σταμάτης Πίντζος στα σημερινά παιχνίδια για τα play off του NBA.

Game 5 στο Μιλγουόκι μεταξύ Μπακς και Μπουλς και πιθανότατα και η τελευταία αναμέτρηση της σειράς. Προηγούνται με 3-1 οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και έχουν την ιδανική ευκαιρία να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο. Πολύ σημαντικές απουσίες για τους φιλοξενούμενους Μπουλς που πιθανότατα δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον πόιντ γκαρντ Άλεξ Καρούσο και τον βασικό σούτινγκ γκαρντ Ζακ Λαβίν. Σε λογικές, πολύ χαμηλές τιμές φαβορί στα προγνωστικά NBA προσφέρονται οι Μπουλς, σε ειδικά παιχτών στρέφουμε την προσοχή μας.

Combo αγορές σε Μιλγουόκι και Γκόλντεν Στέιτ

Ξεκινάμε με τον γκαρντ των Μπακς Τζρου Χόλιντεϊ και τις ασίστ του. Το όριο το βρίσκουμε στις 7,5 και κρίνεται λίγο υπερβολικό δεδομένου ότι σε κανένα ματς της σειράς ως τώρα δεν ξεπέρασε τις επτά. Εξαιρετική η απόδοση του under οπότε δεν γίνεται να το αφήσουμε.

Από την μεριά των Μπουλς κρατάμε το double double του βασικού σέντερ Νίκολα Βούτσεβιτς. Πάρα πολύ καλά νούμερα έως τώρα στα τέσσερα παιχνίδια της σειράς με τα τρία εξ’ αυτών να τα έχει ολοκληρώσει με διψήφιο αριθμό πόντων και ριμπάουντ. Ικανοποιητική η απόδοση να το επαναλάβει. 

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Προγνωστικά NBA: Γιόκιτς έως 2.80

Στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς υποδέχονται τους Ντένβερ Νάγκετς με το σκορ της σειράς να βρίσκεται στο 3-1 υπέρ γηπεδούχων. Και σε αυτήν την περίπτωση η σειρά πιθανότατα θα τελειώσει απόψε. Ο ηγέτης των Νάγκετς Νίκολα Γιόκιτς για ακόμη μια φορά θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις να το αποτρέψει αυτό. Προέρχεται από back to back 37αρες και σίγουρα μπορεί να ξεπεράσει το όριο των 30,5 πόντων και απόψε, μιας είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι Νάγκετς. Σε τιμή διπλασιασμού βρίσκουμε και την επιλογή να ευστοχήσει σε τουλάχιστον δύο τρίποντα. Με 0/4 ξεκίνησε τη σειρά αλλά επανήλθε με 2/3 και 3/5. Πολύ πιθανό να συνεχίσει το σερί του.

*Η combo αγορά πόντων και εύστοχων τριπόντων στο 2.80.

Combo
02:30
Μιλγουόκι Μπακς - Σικάγο Μπουλς
Χόλιντεϊ under 7,5 ασίστ & Βούτσεβιτς double double
3.45
BET: 15 units
Ειδικό
05:00
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Ντένβερ Νάγκετς
Γιόκιτς over 30,5 πόντοι
1.82
BET: 20 units
Ειδικό
05:00
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Ντένβερ Νάγκετς
Γιόκιτς over 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.02
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις