Κύπελλο Ελλάδας: τα εισιτήρια του τελικού “σφραγίζονται” στην COSMOTE TV

Κύπελλο Ελλάδας: τα εισιτήρια του τελικού "σφραγίζονται" στην COSMOTE TV

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει σήμερα, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, με τις ρεβάνς των ημιτελικών, που θα καθορίσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Οι μονομαχίες θα ξεκινήσουν στις 18.00, με τη Λαμία να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, έπειτα από την ήττα της με 1-0 στον ημιτελικό της Λεωφόρου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 3HD.

Λίγο αργότερα, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 2HD), η σκυτάλη θα δοθεί στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με το 0-0 της Τούμπας να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την πρόκριση στον τελικό.

Πριν από την έναρξη κάθε ημιτελικού, η  εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου» θα παρουσιάζει ταυτόχρονα μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube και τα κανάλια COSMOTE SPORT το προφίλ και τα τελευταία νέα των ομάδων. Η εκπομπή θα είναι παρούσα και μετά τη λήξη κάθε αναμέτρησης, με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων.

ΏραΕκπομπή/ΑγώναςΚανάλι
16.30Ώρα Κυπέλλου Pregame ΠΑΣ Λαμία-Παναθηναϊκός 

COSMOTE SPORT 3HD

18.00ΠΑΣ Λαμία-Παναθηναϊκός
18.30Ώρα Κυπέλλου Pregame Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 

COSMOTE SPORT 2HD

20.00Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
20.00Ώρα Κυπέλλου Postgame ΠΑΣ Λαμία-ΠαναθηναϊκόςCOSMOTE SPORT 3HD
22.00Ώρα Κυπέλλου Postgame Ολυμπιακός-ΠΑΟΚCOSMOTE SPORT 2HD
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις