Σε Λειψία και Ρότερνταμ για το 2.72

Σε Λειψία και Ρότερνταμ για το 2.72

Προγνωστικά με δυάδα του 2.72 από τον Bet Minute στα ημιτελικά των Europa & Conference League.

Μια χαρά και η Τουλούζ μάγκες μου, έβαλε από ένα σε κάθε ημίχρονο, καθάρισε κι αυτή κι εμείς. Ευρωπαϊκή η εβδομάδα που διανύουμε και σήμερα έρχονται οι πρώτοι ημιτελικοί σε Europa & Conference League. Τα δυο από τα τέσσερα ματσάκια απασχολούν τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Από ένα σε κάθε ημίχρονο

Ξεκίνημα με Europa League και την κόντρα της Λειψίας με τη Ρέιντζερς. Ματς που υπόσχεται γκολ. Φύσει επιθετική σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η γηπεδούχος, ίσως λίγο πιο μαζεμένοι στα ευρωπαϊκά τους οι Σκωτσέζοι σε σχέση με τα εντός συνόρων παιχνίδια. Αυτό που τις συνδέει, είναι οι απουσίες των «ταύρων» στην άμυνα και οι απουσίες των «προτεσταντών» στην επίθεση. Έστω και με λύσεις ανάγκης μπροστά, η Ρέιντζερς μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Από την άλλη μεριά, δεν το συζητάμε καν. Και μόνο ο παικταράς Ενκουνκού, αρκεί για να κάνει τη διαφορά. Παίρνω λοιπόν γκολ και στα δύο ημίχρονα στο 1.65 της Stoiximan κι ας τα βάλει όποια θέλει.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Περνάω στο Conference League και πάω στο Ρότερνταμ εκεί όπου η Φέγενορντ υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Αυτό το ματς κι αν προσφέρεται για γκολ. Πάνω από τρία τέρματα ο μέσος όρος στα ματς των Ολλανδών, λίγο πιο κάτω αυτός τον Γάλλων. Η γηπεδούχος έδειξε και κόντρα στη Σλάβια στα προημιτελικά, πως μόνο μέσω της επίθεσης έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Πιο κυνική η Μαρσέιγ, όμως και αυτή σκοράρει αλλά και δέχεται. Κι εδώ, ίδια επιλογή, με τα γκολ σε κάθε ημίχρονο να προσφέρονται ξανά στο 1.65 από τη Stoiximan.

Δυάδα απόδοσης 2.72
22:00
Λειψία - Ρέιντζερς
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.65
22:00
Φέγενορντ - Μαρσέιγ
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.65
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις