Πρόκριση α λα Ραζβάν στο 2.50

προγνωστικά ποδοσφαίρου

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Δεύτεροι ημιτελικοί για το ελληνικό κύπελλο με τον Funbetάκια να ποντάρει σε αποδόσεις 2.10 και 2.50.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του site και της στήλης. Τις θερμότερες ευχές μου έχετε άπαντες για το Πάσχα, τάιμ του ράιτ ένα άρθρο για τους ημιτελικούς κυπέλλου που διεξάγονται σήμερα. Προχωράμε με προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Γουί γουίλ σταρτ φρομ Λαμία. Δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Παναθηναϊκό, σαφέστατα το φαβορί στο ζευγάρι είναι οι «πράσινοι», ειδικά μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Οι γηπεδούχοι για να προκριθούν ψάχνουν ένα θαύμα, όπως άλλωστε και με τον Άρη.

Βέβαια, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου. Ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου θα γραφτεί στην ιστορία. Παίχτες και προπονητής το γνωρίζουν και εντός έδρας είναι ολίγον τι πιο δυνατοί από ότι στα εκτός. Κρατάμε το 1Χ του 2.15 από τη Novibet.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Σαφέστατα και ο δεύτερος ημιτελικός της ημέρας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το φίλαθλο -και όχι μόνο- κοινό. Σβηστό 0-0 για τις δύο ομάδες στη Θεσσαλονίκη, καμία διάθεση για ποδόσφαιρο οι «ερυθρόλευκοι», οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν τον στόχο του μηδέν παθητικό.

Οι ισορροπίες ωστόσο είναι διαφορετικές στον επαναληπτικό. Ισορροπίες που βοηθούν και στα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Το εκτός έδρας γκολ ισχύει, συνεπώς ο ΠΑΟΚ βολεύεται με ισοπαλία με γκολ, προφανώς και με νίκη. Η πορεία του Ολυμπιακού το τελευταίο πεντάμηνο δεν είναι πειστική, ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή περίοδο το τελευταίο δίμηνο.

Θα ρισκάρω με πρόκριση των φιλοξενούμενων στην κανονική διάρκεια σε απόδοση 2.50. Και ο Θεός βοηθός.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
18:00
Λαμία - Παναθηναϊκός
2.15
BET: 15 units
Μονό
20:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Πρόκριση ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια
2.50
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις