Πληρώνουν τα γκολ στη Super League 2

Προγνωστικά

Δυάδα με γκολ από τη Super League 2 έχει στα σημερινά του προγνωστικά ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση 3.82.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Έχουμε μπροστά μας το κουπόνι της Τετάρτης, στο οποίο ξεχωρίζει η αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ. Η στήλη όμως θα ασχοληθεί με τα δικά μας λημέρια και συγκεκριμένα αυτά της Super League 2, η οποία μας είχε πληρώσει και την προηγούμενη φορά. Πάμε όμως να δούμε τα προγνωστικά που έχω ξεχωρίσει από τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Προγνωστικά Super League 2: Μονόπλευρο κίνητρο στην Κατερίνη

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση του Πιερικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αγώνας με μονόπλευρο κίνητρο, για τη γηπεδούχο, η οποία θέλει μόνο τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι που έχει να δώσει, ενώ οι άμεσοι ανταγωνιστές της έχουν ακόμα ένα. Όπως καταλαβαίνουμε αν δεν κερδίσει το συγκεκριμένο ματς, μάλλον θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Η έδρα αποτελεί τη δύναμη της ομάδας, καθώς έχει αήττητο έξι αγωνιστικών, ενώ οι πέντε εκ των έξι συγκεκριμένων αγώνων, εμφάνισαν και over 2,5.

Η Καρδίτσα από την άλλη δεν έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο από την αναμέτρηση, γι’ αυτό άλλωστε και οι αποδόσεις την εμφανίζουν ως το απόλυτο αουτσάιντερ. Έχει τέσσερις σερί ήττες μακριά από την έδρα της, ενώ οι τρεις εξ αυτών ήρθαν over 2,5. Με βάση τα παραπάνω θα επιλέξω το over 2,5 σε απόδοση 1.97 στο Pamestoixima.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δίχως σκοπιμότητες

Ματς χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον στην Ξάνθη, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Απόλλων Πόντου. Οι γηπεδούχοι Ακρίτες πλήρωσαν το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν, με αποτέλεσμα να χαθεί από νωρίς η μάχη της ανόδου. Έτσι θα προσπαθήσουν τη νέα χρονιά να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για άμεση επάνοδο στη Super League. Στα τελευταία παιχνίδια λόγω και της μη ύπαρξης ουσιαστικού κινήτρου, παρατηρούμε μεγάλα σκορ και έτσι τα τρία από τα τέσσερα τελευταία στην έδρα της εμφάνισαν over 2,5.

Από την άλλη ο Απόλλων, κάνοντας πολύ καλό δεύτερο γύρο, κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και έτσι να παίζει όμορφο και ανοιχτό ποδόσφαιρο. Από τα τελευταία πέντε παιχνίδια του, τα οποία ήταν όλα σε δύσκολες έδρες, κατάφερε να σκοράρει στα τρία εξ’ αυτών. Έτσι, καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο για κάποια από τις δύο ομάδες, αναμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι και θα ποντάρω στο over 2,5 σε απόδοση 1.94 στο Pamestoixima.

Δυάδα απόδοσης 3.82
15:30
Πιερικός - Αναγέννηση Καρδίτσας
Over 2,5
1.97
15:30
Ξάνθη - Απόλλων Πόντου
Over 2,5
1.94
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις