UEFA Champions League: Η ημιτελική φάση κάνει σέντρα στην COSMOTE TV

Εβδομάδα δράσης στην COSMOTE TV

Στην τελική ευθεία μπαίνει αυτή την εβδομάδα το UEFA Champions League, με τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης, να διεξάγονται το διήμερο 26-27/4.

Η σέντρα για την ημιτελική φάση θα δοθεί σήμερα (Τρίτη 26/4) στις 22.00, με τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα να υποδέχεται στο «Etihad Stadium» τη Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι σε μία «τιτανομαχία», που θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD και ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 4K.

Η διεκδίκηση για τα 2 εισιτήρια του μεγάλου τελικού θα συνεχιστεί την Τετάρτη 27/4 με το ματς Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22.00 στο ιστορικό στάδιο «Άνφιλντ» (COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K).

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα έχει ραντεβού με τους συνδρομητές της COSMOTE TV, πριν και μετά από κάθε αναμέτρηση, μεταφέροντας όλο το ρεπορτάζ, τα highlights και δηλώσεις των πρωταγωνιστών (21.00 & 00.00, COSMOTE SPORT 1HD).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις