«Ερυθρόλευκες» επιλογές έως και 2.85

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος με επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να είναι το κοινό στοιχείο.

Καλημέρες. Μέρα με ελληνικό άρωμα στα δύο δημοφιλέστερα αθλήματα. Το παιχνίδι στο Λίβερπουλ δεν με ιντρίγκαρε, άρα θα δούμε προγνωστικά στοιχήματος από δύο αναμετρήσεις με κοινό παρονομαστή τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Πριν το παιχνίδι της Τούμπας, θεωρούσα τον ΠΑΟΚ το φαβορί με απόδοση πρόκρισης που άξιζε. Μετά την αποτυχία του όμως να πάρει σκορ πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι, δίνω 50-50 πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός φέτος μόνο με νταμπλ σώζει την σεζόν, ενώ ο ΠΑΟΚ με την σειρά του, θέλει κι αυτός έναν τίτλο. Περιμένω ένα παιχνίδι για «κολλύριο» όπως πριν μία εβδομάδα αφού κανένας από τους δύο δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα. Ειδικά ο Ολυμπιακός, αφού στην Ελλαδάρα ισχύει ακόμα το εκτός έδρας γκολ. Επιλογή μου το under 1,5 στο 2.85 της Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονακό – Ολυμπιακός

Στον μπασκετικό Ολυμπιακό τώρα. Η Μονακό με ρεσιτάλ Τζέιμς πήρε μεγάλο διπλό στο ΣΕΦ και το προβάδισμα στην σειρά. Οι Μονεγάσκοι είναι ξεκάθαρα ομάδα ρυθμού. Στο πρώτο παιχνίδι που δεν τους μπήκαν τα σουτ στην αρχή, ξεπέρασαν με το ζόρι τους 50 πόντους. Σε αντίθεση με τη Μεγάλη Παρασκευή που έβαζαν τα πάντα και με μία βοήθεια από την διαιτητική ομάδα πήραν την νίκη. Περιμένω αντίδραση από την ομάδα του Μπαρτζώκα, που έχει την ποιότητα να κάνει και το 2/2 στην Γαλλία. Εγώ πάντως θα μείνω στο αποψινό παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό, αφού όποιος ηττηθεί θα έχει παραπάνω άγχος την Παρασκευή. Στα προγνωστικά στοιχήματος, θα επιλέξω το διπλό των Πειραιωτών στο 2.10 της Novibet ξανά. 

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Μονό
20:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Under 1,5
2.85
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μονακό - Ολυμπιακός
2
2.10
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις