Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο τελικός χωράει μονάχα μια…

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης

Ημιτελικά Champions League, πράξη πρώτη με την μεγάλη αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης να λαμβάνει χώρα το βράδυ της Τρίτης.

Ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό έχει φτάσει το Champions League, με την μια εκ των φιναλίστ να προκύπτει από το ζευγάρι Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά η στήλη Bet of the Day ρίχνεται στην μάχη του «Έτιχαντ».

  • Στάδιο «Έτιχαντ», Μάντσεστερ (53.400 θ.)
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 6 φορές στο παρελθόν στο Champions League, έχοντας την απόλυτη ισορροποία (2-2-2).
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αντιμετωπίσει 23 φορές ισπανικές ομάδες με ρεκόρ (9-5-9)
  • Το αντίστοιχο ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα σε Άγγλους είναι 18-13-15 σε 46 αγώνες.
  • Η «Βασίλισσα» έχει φτάσει 9 φορές στα ημιτελικά της διοργάνωσης από τη σεζόν 2010/11, έχοντας προκριθεί τις 4 στον τελικό.

Μάντσεστερ Σίτι

Ρεπορτάζ: Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γκάμπριελ Ζεσούς που πέτυχε καρέ τερμάτων, οι «πολίτες» συνέτριψαν με 5-1 την σχεδόν υποβιβασμένη Γουότφορντ. Έβδομο σερί αήττητο ματς εντός Αγγλίας για την Σίτι που εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο.

Απουσίες: Σημαντικές απουσίες έχει ο Πεπ Γκουαρδιόλα για το δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Ζοάο Κανσέλο είναι τιμωρημένος και ο Καίλ Γουόκερ δίνεται αμφίβολος , οπότε υπάρχει μεγάλη αγωνία για την επιλογή του Πεπ προς την απειλή του Βινίσιους. Παράλληλα, εκτός μάχης είναι και ο βασικός στόπερ Στόουνς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Ζιντσένκο (Γουόκερ), Ντίας, Λαπόρτ, Άκε – Μπ.Σίλβα, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε – Μάχρεζ, Στέρλινγκ, Γκ.Ζεσούς

Stat Attack: Οι 16 από τις 23 αναμετρήσεις της με ισπανική ομάδα ήρθαν over 2,5.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Είχε… ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο με σκοπό να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον ημιτελικό. Ουσιαστικά έχει «καθαρίσει» τον τίτλο της La Liga, οπότε μπορεί να συγκεντρωθεί στις διπλές αναμετρήσεις με την Σίτι.

Απουσίες: Ο Αντσελότι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους πολύτιμους Αλάμπα (μπακ) και Κασεμίρο (αμ.χαφ), με την συμμετοχή τους να πρόκειται να κριθεί τελευταία στιγμή. Με τέσσερα χαφ αναμένεται να παραττάξει την ομάδα ο Ιταλός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Μαρσέλο – Κρος, Καμαβινγκά, Μόντρις, Βαλβέρδε – Μπενζεμά, Βινίσιους

Stat Attack: Η Ρεάλ μετρά 6 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο τελικός χωράει μονάχα μια...

Εκτίμηση Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης:

Δίκαια η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την πιο βαριά φανέλα στην Ευρώπη, κι αν την υποτιμήσεις τότε θα την πατήσεις. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα το γνωρίζει αυτό και περιμένω να εμφανιστεί αρκετά κυνικός ως προς τον στόχο, που δεν είναι άλλος από ένα σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Ο Αντσελότι από την άλλη θα κινηθεί με τακτική… Λονδίνου και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Δεν θεωρώ βέβαια ότι θα δούμε αγώνα ανάλογο με το Σίτι – Ατλέτικο. Θα έχει γκολ η αναμέτρηση, αλλά τα δεδομένα που ανέφερα παραπάνω με κάνουν να πιστεύω ότι θα σβήσει στα 2-3 γκολ. Από εκεί και πέρα αναζητώντας κάποιο ειδικό με αξία, επέλεξα τις over 1,5 τελικές του Βινίσιους, καθώς θεωρώ ότι οι απουσίες των «πολιτών» στην άμυνα θα δώσουν χώρο στον Βραζιλιάνο να κάνει παιχνίδι.

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης
2-3 γκολ
2.07
Ειδικά παικτών
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης
Βινίσιους over 1,5 τελικές
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις