Τι Λαμία, τι Λίβερπουλ

Τι Λαμία, τι Λίβερπουλ

Και με Champions League, και με Κύπελλο Ελλάδας ασχολείται ο Fidel...

Δεν βγήκε τελικά το δώρο το πασχαλινό αλλά άιντε, για τα χάπατα της Γιουνάιτεντ να το δεχτώ. Εις την Λεωφόρο, ούτε οι ίδιοι δεν καταλάβανε πώς έμεινε στο ένα μηδέ το σκορ από τόσο νωρίς. Κείνος ο Σαράνοφ μετατρέπεται σε Ντασάεφ κάθε φορά που παίζει αντίπαλος με μεγάλη ομάδα στο Κύπελλο. Τέσπα, προχωρούμε, στοίχημα ποδόσφαιρο να ρεφάρουμε…

Στοίχημα ποδόσφαιρο: Από το «Αθανάσιος Διάκος», ως το «Άνφιλντ»

Σταθμός νάμπερ ουάν, το Τσου Λου. Ντάξει ρε μάγκες, να το δεχτώ, φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε οι μερενγκαίοι φέτος πιο πολύ με τη φανέλα και την π(χ)οιότητα παιχταράδων(ε) όπως ο Καρίμ και ο Λούκα τα έχουνε καταφέρει παρά με την μπάλα τους.

Αλλά ρε μανίκες, όχι και αποδόσεις εκεί χάμω. Ένα σαράντα και τα συναφή, κάπου ώπα. Θα κοντράρω, τι να κάμω ο άνθρωπος με αυτά που βλέπω. Ασιατικόν, ενάμισο γκολ αβάτζο για τους Μαδριλένους και ταμείο σε διπλοχήναρο αλλά και άσο με ένα τεμάχιο διαφορά.

Εις το Λίβερπουλ, η ομώνυμη ομάς φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ και ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ψυλλιασμένος μετά τα Βατερλά (sic) που υπέστησαν Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου.

Οι Σπανιόλοι εδώ που έφτασαν δεν φοβούνται κανέναν, σε κάθε περίπτωση προσδοκώ σκοράκι μαζεμένο. Ασιατικούλι άνδερ τρία κι εικοσιπέντε, όσο και αν δεν μπορώ τα περιμένω να μην μπούνε γκολ.

Εις τα δικά μας, ημιτελικά Κυπέλλου με Λαμία και Παναθηναϊκό βλέπω – άσε το το ντέρμπι για τους βασικούς. Καμία πεντάρα γκολ χρωστάνε οι πρασιναίοι στη βασίλισσα της Φθιώτιδας, όμως η διπλούρα είναι πολύ χαμηλά.

Περιμένω, αντιθέτως, να δούμε γκολ από νωρίς και με λάιν στο τριανταφεύγα, δεν θα πω όχι.

Τώρα οι Λαμιώτες θα το βάλουνε (χλωμό), οι τριφυλλοφόροι θα το βάλουνε (μοστ λάικλι), λίγη σημασία έχει.

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης
2 (+1,5 ΑΗ)
1.67
BET: 20 units
Μονό (27/4)
18:00
Λαμία - Παναθηναϊκός
Γκολ μέχρι το 32'
1.85
BET: 12 units
Μονό (27/4)
22:00
Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ
Under 3,25 AH
1.72
BET: 16 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις